Gratis

Coderdojo Wijchen-Noord #15

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Noorderlicht

Roerdompstraat 76

6601DL Wijchen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste Ninja’s,

Graag nodigen we je weer uit voor onze maandelijkse Coderdojo !!

Onze dojo is gevestigd in het wijcentrum Wijchen-Noord. Het doel van onze coderdojo is kinderen in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar te leren programmeren. Leren programmeren is superhandig voor later en leuk om te doen. Naast analytisch en probleemoplossend denken leer je ook om samen te werken.

Scratch is een vast item en loopt als een soort rode draad door alle programma´s. Dit in combinatie met koppelingen naar de echte wereld mbv een Arduino met sensoren en actuatoren.

Kijk op de website coderdojowijchennoord.nl voor het actuele programma.

Verschillende andere programma talen komen ook aan bod waaronder HTML, CSS en Javascript. Maar we gaan ook aan de gang met Lego Mindstorm en de WeDo 2.0, MakeyMakey en maken verschillende projekten met de Arduino´s.

Meedoen kan door je aan te melden via deze site. Ben je jonger dan 12 jaar, dan moet je een ouder meenemen, deze hoeft zich niet aan te melden. Zorg ook voor een laptop waarop je programma's kunt installeren en neem wat te eten mee voor tijdens de pauze.

Coderdojo kost voor jou niets, voor ouders is koffie en thee tegen een gering bedrag verkrijgbaar.

Heb je je aangemeld maar ben je ziek of alsnog verhinderd: geef dit dan door of annuleer je reservering op Eventbrite, dan kan een ander in jouw plaats.


Kijk voor meer informatie en programma op CoderdojoWijchenNoord of laat een bericht achter op https://www.facebook.com/CoderdojoWijchenNoord/

We zien je graag op onze volgende Coderdojo !!!!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Noorderlicht

Roerdompstraat 76

6601DL Wijchen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen