Gratis

CoderDojo Zeeland 9 september - Middelburg

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Middelburg

Stationsstraat 15

4331 JA Middelburg

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Coderdojo Zeeland

Kinderen die kunnen coderen hebben super power!

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? En wil je leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s maken of games te bouwen? Doe dan gratis mee aan de CoderDojo. Je bent welkom op de Stationsstraat 15-17 in Middelburg we starten om 13:30 uur precies (aanvang vanaf 13:00 uur).

Tijdens een CoderDojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen op je eigen laptop. Die moet je dus wel meenemen!

Reserveer je plek voor want er is een beperkt aantal plaatsen. Deelname is geheel gratis.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat je een ouder/verzorger mee moet nemen.De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn maar moeten wel in de buurt blijven zodat ze snel contact kunnen opnemen.

Wil je met Minecraft aan de gang neem dan je inloggevens van Minecraft mee.

PS: heb je een ticket en kun je toch niet komen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. We kunnen dan weer iemand van de wachtlijst blij maken. Laat je niets van je horen, dan kom je de volgende keer op de wachtlijst te staan.

CoderDojo wordt over de hele wereld gehouden. De Dojo’s worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. CoderDojo legt veel nadruk op open source en gratis software en heeft wereldwijd een breed netwerk aan vrijwilligers. CoderDojo heeft maar één regel: “Boven Alles: Wees Cool!”.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Middelburg

Stationsstraat 15

4331 JA Middelburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen