€ 9,99

Comedy Talent Award - Auditie #8

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Stand-up comedywedstrijd Comedy Talent Award houdt weer audities: een hectische avond met héél veel comedians (en nog véél meer grappen).

Over dit evenement

Let op: Zorg dat je als publiek (én comedian) op tijd binnen bent. Deuren sluiten om 20.30 uur. Daarna kan je pas in de pauze weer naar binnen.

De Comedy Talent Award is al jarenlang dé manier voor beginnende stand-up comedians om zichzelf in de kijker te spelen bij het publiek en hun professionele collega's. De winnaars van de jury- en de publieksprijs mogen namelijk spelen op het allergrootste stand-up comedyfestival van Nederland: het Utrecht International Comedy Festival op 6 en 7 maart 2020 in TivoliVredenburg. Maar eerst... moeten ze de audities overleven!

De audities van de Comedy Talent Award zijn berucht in comedyland. Op één avond ziet het publiek soms wel 16 comedians langskomen, variërend van complete beginners tot ervaren amateurs. Het publiek beslist wie er naar de halve finale gaat. Een spetterende, rare, hectische én hilarische avond dus. Comedy op het scherpst van de snede!

LET OP! Op deze avond zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op bijvoorbeeld de normale open mic van de Comedyhuis Club ziet. Net even anders, maar minstens even leuk!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen