€ 9,99

Meerdere data

Comedyhuis Club - Comedy Talent Award Auditie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kargadoor Utrecht

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De zesde editie van de Comedy Talent Award strijkt neer in de Comedyhuis Club in Utrecht om beginnende comedians een kans te geven een speelplek te winnen op het Utrecht International Comedy Festival 2019. Tijdens de audities moeten de deelnemers het voor elkaar krijgen om beter te zijn dan tientallen concurrenten. Vervolgens oordelen publiek en een speciale jury in de halve finale en finale wie er met de publieks- en juryprijs vandoor gaat. Spannende, knettergekke en vooral hilarische avonden dus!

De auditierondes van de Comedy Talent Award zijn knettersnelle en knettergekke avonden met soms wel 16 comedians die achter elkaar doorknallen. Een wervelend spektakel dus dat nooit verveelt!

De winnaars van de jury- en publieksprijs van de Comedy Talent Award (CTA) mogen spelen op het grootste stand-up comedyfestival van de Benelux: het Utrecht International Comedy Festival in TivoliVredenburg.

LET OP
Op deze avond zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op bijvoorbeeld onze normale open mic ziet. Minstens even leuk/bizar/grappig als een gewone open mic dus, maar nét even anders!

Delen met vrienden

Locatie

De Kargadoor Utrecht

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen