€ 10

Meerdere data

Comedyhuis Club - Open Mics 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kargadoor

Oudegracht 36

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De open mic in de Comedyhuis Club is een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als voor het publiek. Omdat je op één avond zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes spelen, zit de show vol vaart en verveelt het nooit. Bovendien is dit onze meest laagdrempelige show, want voor een tientje zit jij al op de eerste rij! (Of achteraan als je dat liever hebt...)

Groepsuitje
Uitje met je jaarclub? Vrijgezellenparty? Bedrijfsfeestje? Verjaardag? Afstudeerborrel? De Comedyhuis Club ontvangt graag groepen.

Eten+comedy voor maar 17,55 euro met de Casa Knappi Comedy Dinerdeal
Wil je eerst eten en dan comedy kijken bij onze open mic op dinsdagavond voor maar 17,55 euro? Koop dan een aparte Casa Knappi Comedy Dinerdeal via de linkjes hieronder. Een Casa Knappi Comedy Dinerdeal is geldig voor eten en comedy. Een ticket voor alleen de open mic koop je op de pagina waarop je nu zit.

Route
De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor aan de Oudegracht 36 in het centrum van Utrecht. Klik hier voor meer info over de route.

Meedoen?
Meedoen aan de open mic? Stuur een mailtje naar openmic@comedyhuis.nl. Let wel: er zijn meer aanmeldingen dan speelplekken dus de kans is aanwezig dat je geen speelplek kan krijgen. Aanmeldingen op andere wijze worden niet in behandeling genomen.

Delen met vrienden

Locatie

De Kargadoor

Oudegracht 36

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen