Gratis

Communicatie over transitiepaden naar van gas los in Nederland

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Den Haag

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe ver is uw gemeente met concrete plannen voor het overstappen op andere energiebronnen? Waarschijnlijk zit u middenin de planvorming. Wellicht hebt u al een wijk op het oog die aardgasloos wordt. Wellicht hebt u een concreet tijdspad, of bent u juist nog bezig met een analyse over de wijze waarop u deze transitie gaat aanpakken?

Bijna geen enkele gemeente heeft de plannen voor de overstap naar aardgasloos wonen al helemaal rond. En veel gemeenten vinden het om die reden nog te vroeg om al met inwoners in gesprek te gaan. Ten onrechte wordt vaak gedacht dat het nog niet hebben van alle antwoorden op de vragen over het transitieproces, een zwak punt is bij het vroegtijdig communiceren met inwoners. Het tegendeel is waar!

Het is belangrijk om uw inwoners zo vroeg mogelijk op de hoogte te brengen en te betrekken bij de overgang naar aardgasloos wonen. Waarom? Dat leggen we je uit tijdens deze bijeenkomst waar we de communicatiestrategie voor van gas los gaan "De aardgastransitie bezien vanuit het narratief van de burger" zullen presenteren!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Den Haag

Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen