Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pand P

65 Leenderweg

5614 HL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De toekomst van het verbinden van mensen in Eindhoven!

Over dit evenement

Beste lezer,

De studenten van Breda University willen u graag uitnodigen voor een eindmeeting om het onderzoek voor Parktheater Eindhoven af te ronden.

Zoals veel van jullie al weten zijn wij al langere tijd bezig met het verbinden van mensen in Eindhoven. Nu wij de resultaten en conclusies verzameld hebben is het voor ons tijd om dit onderzoek af te sluiten en over te gaan in de concept-creatie fase. In deze fase zullen wij een concept ontwerpen waar Parktheater Eindhoven mee aan de slag kan.

In ons onderzoek is gebleken dat communities een essentieel deel uitmaken tijdens het creëren van betekenisvolle connecties. Uit deze resultaten hebben wij geconcludeerd dat er al een hele hoop goede initiatieven zijn die deze communities maken. Deze mensen zijn in onze ogen “Communicreators”

Samen met Parktheater Eindhoven en de “Communicreators” willen wij bruggen maken tussen verschillende communities en kunnen wij leren van elkaars succes. Dit zal worden gedaan door middel van een interactieve sessie in Pand-P op 23 januari om 13:00.

We gaan samen kijken hoe de “Communicreators” en Parktheater Eindhoven de leidende rol kunnen pakken in het verbinden van mensen in Eindhoven. Wij nodigen u hier graag voor uit om ook uw kijk op dit onderwerp te horen.

Bij voorbaat dank,

Flamingle Leisure Consultancy

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pand P

65 Leenderweg

5614 HL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen