Community Meetup #4 Circulair Textiel

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Community Meetup #4 Circulair Textiel

Over dit evenement

Op dinsdag 7 december vanaf 11:30 uur ben je van harte welkom bij de online Community Meetup #4 Circulair Textiel. Als community - ontstaan vanuit de Green Deal Circulair Textiel - komen we weer online bij elkaar om de voortgang te horen op de verschillende thema’s, van elkaar te leren en nieuwe contacten te leggen. Natuurlijk krijg je ook te horen wat er allemaal op stapel staat bij de verschillende textiel initiatieven op weg naar een slimme, groene en gezonde regio Amsterdam.

Zet Community Meetup #4 Circulair Textiel nu in je agenda en meld je hier alvast aan! Graag tot 7 december.

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Amsterdam Economic Board

Organisator van Community Meetup #4 Circulair Textiel

Alles wat wij doen als Amsterdam Economic Board doen we voor de slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam: een CO2-neutrale, circulaire regio waarin we langer en gezonder leven en een betrouwbare, duurzame digitale samenleving waarin ieders talent tot ontplooiing komt.

Samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken we aan het behalen van onze ambities, door de inzet op concrete initiatieven en programma’s. Dat is de kern van ons werk.

De focus is op de meest urgente onderwerpen en op terreinen waar we in de regio de expertise, kennis en menskracht hebben om echt impact te maken en die bovendien economische groeipotentie bieden. We jagen kansrijke initiatieven in de regio aan met potentie tot verdere uitvoering en opschaling waarbij partijen uit ons netwerk in de lead zijn.

Uitgangspunt is altijd het mobiliseren van energie, eigenaarschap en uitvoerende kracht binnen de Metropool Amsterdam.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen