Community Meetup #5 Circulair Textiel

Venster Acties en details

Geannuleerd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Community Meetup #5 Circulair Textiel

Over dit evenement

Op donderdag 27 januari is er hopelijk weer een live Community Meetup #5 Circulair Textiel mogelijk op locatie van 15:30 tot 17:30 uur. We zoomen dan in ieder geval samen met Jacqueline Cramer in op de Visie & Roadmap Circulair Textiel en ook staan weer een aantal deelinitiatieven centraal.

Het volledige programma volgt later.

Meld je alvast aan voor deze inspirerende meetup!

Datum en tijd

{ _('Organizer Image')}

Organisator Amsterdam Economic Board

Organisator van Community Meetup #5 Circulair Textiel

Alles wat wij doen als Amsterdam Economic Board doen we voor de slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam: een CO2-neutrale, circulaire regio waarin we langer en gezonder leven en een betrouwbare, duurzame digitale samenleving waarin ieders talent tot ontplooiing komt.

Samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken we aan het behalen van onze ambities, door de inzet op concrete initiatieven en programma’s. Dat is de kern van ons werk.

De focus is op de meest urgente onderwerpen en op terreinen waar we in de regio de expertise, kennis en menskracht hebben om echt impact te maken en die bovendien economische groeipotentie bieden. We jagen kansrijke initiatieven in de regio aan met potentie tot verdere uitvoering en opschaling waarbij partijen uit ons netwerk in de lead zijn.

Uitgangspunt is altijd het mobiliseren van energie, eigenaarschap en uitvoerende kracht binnen de Metropool Amsterdam.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen