€ 195

œCommunity ontmoet Joni Bais | Heemskerk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting Tabijn

De Trompet 1960

1967 DB Heemskerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Joni Bais: 'Leidinggeven gaat over het vertellen van verhalen. Verhalen over wat je drijft en waarnaar je streeft.

Over dit evenement

œCommunity ontmoet ‘Leiders in Verandering’

Het onderwijs vervult een sleutelrol in de samenleving van de toekomst. Richting geven aan die toekomst begint daarmee ook in het onderwijs. Samen zijn we leiders in deze verandering. Wat kunnen we daarbij leren van inspirerende leiders, verfrissende denkers, visionairs en transformatiedeskundigen?

Jaarprogramma 2020 - 2021

œ Operation Education verzorgt dit jaar, verspreid door het land, een reeks masterclasses met ‘leiders in verandering’, van binnen maar juist ook buiten het onderwijs. Zij brengen hun persoonlijke verhaal, hun visie, hun ideeën, diepste inzichten en hun lessons learned naar het onderwijs - vanuit hun persoonlijke inzicht dat het onderwijs een cruciale rol speelt in de transformatie die nu gaande is in de wereld.

We duiken samen de diepte in, je gaat zelf en met elkaar aan de slag, krijgt toepasbare handvatten aangereikt en maakt direct een vertaling naar jouw eigen praktijk. De masterclasses stimuleren je bewustwording van de cruciale rol die jij kunt vervullen. Je wordt uitgenodigd zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor het creëren van hetgeen waarnaar je streeft. Een rijke voedingsbodem voor jouw persoonlijke bijdrage. Samen bouwen we aan de fundamenten van eigentijdse leeromgevingen.

Meer informatie vind je op de website van œ Operation Education.

Live ontmoetingen

We geloven dat het ondanks de bestaande onzekerheid belangrijk is om elkaar toch op een passende manier te kunnen ontmoeten. De ontwikkeling van leiderschap lijkt nu belangrijker dan ooit en het effect hiervan is tijdens live ontmoetingen vele malen groter dan digitaal. Het geeft je de mogelijkheid om in een ándere omgeving ándere mensen te ontmoeten en vanuit een ander perspectief te reflecteren op jouw eigen situatie. Dat is in onze ogen essentieel.

Mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan door een aanscherping van regels in verband met corona, weet dan dat we een ander moment zullen zoeken waarop we de bijeenkomst zullen organiseren en dat je ticket daarvoor geldig blijft. Mocht je in dat geval verhinderd zijn, dan kun je het ticket ook overdragen aan een andere belangstellende.

Joni Bais | Spreken met impact

Leidinggeven gaat over het vertellen van verhalen. Verhalen over wat je drijft en waarnaar je streeft. Hoe communiceer je met mensen vanuit jouw visie? Hoe bewaar je authenticiteit en hoe neem je jouw team daarin mee?

Joni Bais - oprichter van Great Communicators en een gerenommeerd sprekerscoach - daagt je uit om jezelf te laten zien en horen, om zo te ontdekken waar jij kunt groeien in jouw professionele communicatie.

Een exclusieve en verdiepende masterclass voor maximaal 20 leiders in onderwijs & ontwikkeling die hun gevorderd leiderschap verder willen verfijnen.

Na deze masterclass:

  • ben je je bewust van de manier waarop jij communiceert en presenteert vanuit jouw rol als leider;
  • heb je ontdekt waar jij persoonlijke winst kan behalen in het communiceren;
  • heb je kennis gemaakt met technieken waardoor je die winst kan behalen;
  • weet je hoe je authenticiteit kunt bewaren, ook in spannende situaties;
  • heb je ervaring opgedaan met krachtige visualisatietechnieken voor het vergroten van je rust, zelfvertrouwen en motivatie;
  • heb je waardevolle contacten gelegd met andere schoolleiders / ben je actief aangesloten in het ecosysteem…..
  • en last but not least: heb je jezelf verrast door eens flink uit je comfortzone te stappen!

Programma

15.30 Inloop en ontmoeten, ontvangst met koffie en thee

16.00 Welkom door het team van œ Operation Education

16.15 Aanvang van de masterclass

17.30 'Diner pensant'

18.30 Vervolg van de masterclass

20.00 Feestelijke afronding

Over Joni Bais

Joni is mede-oprichter van Great Communicators en een absolute expert op het gebied van public speaking. De door haar ontwikkelde interventies halen bij elke spreker meer ‘presence’ naar boven. Public speaking heeft ze hiermee in Nederland op een geheel nieuwe manier op de kaart gezet. Joni is een echte verhalenbevrijder. Met haar vlijmscherpe observatievermogen en sterke intuïtie speurt ze blokkades op en baant ze de weg vrij waardoor jij als spreker maximaal kan groeien in performance en in presence. Joni heeft met menig TEDx-spreker, captain of industry en politicus gewerkt. Ze is doortastend en komt dichtbij, en laat geen kans onbenut om de beste spreker in je naar boven te halen. Meer informatie vind je op haar website.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting Tabijn

De Trompet 1960

1967 DB Heemskerk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen