€ 26,84 – € 67,95

Concert at the Park

Ronde Tafel 136
18+

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Annie M.G. Schmidtpark

Berkelseweg 95

2661 AK Bergschenhoek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
27 maart 2020 en 28 maart 2020 zijn we weer van de partij in Berkel en Rodenrijs met Concert at the Park en er komt iets nieuws!

Over dit evenement

Vrijdagavond organiseren wij namelijk een extra feest: "Concert at the Park - de foute editie!" Op 27 maart en 28 maart gaan we los in de grote tent! Samen met onze line-up en jullie hopen we er weer een prachtig feest van te maken op het evenemententerrein (naast De Windas) in het Annie M.G. Schmidtpark.

Toegang tot het feest is vanaf 18 jaar.

Ons oude klassieke ronde tafel feest wordt gemist, maar iedereen vindt ook het nieuwe Concert at the Park heel gaaf! Daarom hebben we besloten twee knalfeesten te organiseren. Het klassieke Ronde tafel foute feest op vrijdag en we gaan met een mega line-up knallen op de zaterdag! Met alle joligheid, lol en plezier van vorig jaar, maar dan net iets beter!

Op vrijdag komen langs: Trafassi, Def Rhymz, Zanger Rinus, Dries Roelvink, Gebroeders Ko, Bonnie St. Claire, Barry Badpak en Marco Kraats.

Op zaterdag komen: Rolf Sanchez, Sjaak en André Hazes jr met band!

We gaan knallen!

Goede doelen

Afgelopen jaar is mede dankzij jou € 82.500 uitgereikt aan lokale goede doelen. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar lokale goede doelen en natuurlijk willen we er dit jaar ruim overheen!

De Ronde Tafel

De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs bestaat gemiddeld uit 20 leden: mannen tussen de 25 en 40 jaar. Veertigjarigen moeten ‘de tafel’ verlaten. De Ronde Tafel 136 maakt deel uit van de Nederlandse Tafelronde en van de International Round Table.

De Ronde Tafel Berkel en Rodenrijs steunt meerdere maatschappelijke doelen door middel van de persoonlijke inzet van de leden en door inzameling van geld. Maar er worden jaarlijks ook een of meerdere festiviteiten om geld in te zamelen georganiseerd. Deze editie voor de derde keer het Concert at the Park in het Annie M.G. Schmidtpark. Een groot aantal inwoners van Lansingerland draagt de gekozen goede doelen een warm hart toe. Reden te meer om aanwezig te zijn bij het Concert at the Park.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Annie M.G. Schmidtpark

Berkelseweg 95

2661 AK Bergschenhoek

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen