€ 25

Conference Day

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

re:connect @ Begijnhofkapel

10 Begijnhof

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 25 november organiseert re:connect CONFERENCE DAY. Een dag om te investeren in je relatie door te luisteren, te lachen en te ontdekken. We hebben een te gekke spreker uitgenodigd voor deze dag: Carianne Ros. Naast Carianne zal Gilbert, voorganger van re:connect, ook spreken.

Carianne is schrijver, spreker, trainer, christentherapeut en personal coach. Ze is een veel gevraagd landelijk spreker voor lezingen en workshops over allerhande christelijke thema's. Ze is auteur van meerdere boeken, zoals : ‘Ik geef om jou’, 'Omdat jij het bent', 'Rust', 'De Tien Geboden van Geluk', 'Gebeden voor vrouwen', het dagboek 'Nu & Later', 'Je bent waardevol', 'Meer van God ervaren' en ze heeft samen met Martine van Veelen 'Het Vriendinnenboek' gemaakt.

Het wordt een dag vol verrassingen, fun én inspiratie. Tevens zullen we samen genieten van een overheerlijke Indonesische lunch. Het drinken en de lunch zijn inbegrepen in de registratiekosten. De dag is overigens niet alleen voor stellen, maar singles zijn ook van harte welkom!

Dus wil je investeren in je (toekomstige) relatie? Dan nodigen wij je van harte uit om er zaterdag 25 november bij te zijn!


ALGEMENE INFORMATIE

Relation Seminar met Carianne Ros
Zaterdag 25 november 2017
10.00 uur - 16.00 uur (deuren open: 9.30 uur)

Kosten: 25 euro per persoon (incl. drinken en lunch)

Mochten de kosten een probleem vormen, dan horen we dat graag. Geld mag nooit een reden zijn om er niet bij te kunnen zijn!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

re:connect @ Begijnhofkapel

10 Begijnhof

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen