Gratis

CONFERENTIE & GENEZINGSDIENST MET PROFEET DR. DAVID OWUOR

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NH-Hotel Schiphol Airport

Kruisweg 495

2132NA Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Van Harte Welkom

Ook in 2017 zal de Profeet van de Heer ons land bezoeken. Wie zich verdiept in de huidige eindtijdopwekking in Kenia, ontdekt al gauw dat wij hier 'luid en duidelijk' veel van kunnen leren. En dat moet ook, want de Heere Jezus komt spoedig.

De Heer heeft Profeet dr. Owuor uitgezonden naar de vier uiteinden der aarde, om de weg te bereiden voor de komst van de Messias - Jesaja 40:3. Hij roept op tot berouw en inkeer, heiligheid en rechtvaardigheid, en nul tolerantie voor zonden. De heiligheid van de Heer is een onveranderde vereiste om Zijn Koninkrijk binnen te kunnen treden. 1 Petrus 1:15-16.

Voorgangers en gelovigen over de hele wereld hebben zich inmiddels aan het onderwijs van Profeet Owuor gelaafd, en ook zij ondervinden opwekking in hun levens, families, bedieningen.

Tijdens de genezingsdiensten bezoekt de Heer Zijn dienaar zichtbaar, in Zijn witte pure heerlijkheid, en de genezingen die de Heer schenkt zijn ontelbaar, en zeer groots, zoals Hiv/aids, lepra, kanker, verlamming, blindheid, doofheid, diabetes.. Dus zeker, brengt u op 3 december uw zieken mee naar de dienst!

Op 22 juni jl. gebruikte de Heer Profeet dr. Owuor om een dode vrouw, het lijk was zich al aan het ontbinden, weer tot leven te wekken. Met deze overwinning op de dood is deze historische opwekking van de Heer nu tot een climax gekomen.

Bezoekt u de websites, voor alle informatie over deze ontzagwekkende eindtijdbediening. Ook verwijzen wij u graag naar het Youtube kanaal Bekering & Heiliging Nederland. Graag tot ziens in de Conferentie & Genezingsdienst.


Conferentie - 1 december 2017 / 19.00 - 23.00
Conferentie - 2 december 2017 / 10.00 - 14.00 & 16.00 -23.00
Genezingsdienst - 3 december 2017 / 09.00 - 13.00


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NH-Hotel Schiphol Airport

Kruisweg 495

2132NA Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen