Conferentie met Paul Hopkins - Wandelen in visioenen

Venster Acties

Conferentie met Paul Hopkins - Wandelen in visioenen

Stap je mee de hemelse visioenen in? Laat je onderwijzen tijdens dit weekend vol diepgang en met nieuwe hoogtes en vergezichten.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Medialoods Galvanistraat 23 3861 NJ Nijkerk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Wat?! Kan ik zomaar visioenen instappen? En als je daarin kunt instappen, hoe doe ik dit dan?!

Wil je je blik op de geestelijke, hemelse werkelijkheid verruimen? Heb je honger om meer te weten, maar heb je het gevoel dat het moeilijk is om contact te maken en te zien? Ben je misschien zelfs een beetje bang?

Leven deze vragen ook bij jou? Dan is deze conferentie een plek bij uitstek waar je je kunt laten onderwijzen én meenemen om het zelf net zo te ervaren. Op 14 en 15 oktober a.s. is Paul Hopkins voor de tweede keer bij ons als Family Church. Tijdens de eerdere conferentie waar hij sprak raakte de Geest door zijn enthousiasme, echtheid en transparantie vele harten aan.

Paul zal ons ook dit keer vertellen over de vele ervaringen die hij zelf heeft opgedaan. Hij onderzoekt de denkwijzen die ons kunnen weerhouden om meer te weten en te ervaren van de werkelijkheid die voorbij het louter materiële ligt, hij zal delen vanuit de visioenen, wijsheid en inzichten die hij in de Geest heeft ontvangen. En hij zal delen wat hij ontvangt voor ons als groep deelnemers en voor mensen persoonlijk. Paul spreekt op een verfrissende en krachtige en openhartige manier over de realiteit van de geestelijke wereld om ons heen en helpt je bewust te zijn en worden van wie en waar je bent in Christus.

Bereid je voor op een conferentie waarin je zowel luistert en ontvangt als geactiveerd wordt om zelf visioenen in te stappen.

INHOUD

Waarschijnlijk ben je ook bekend met die tekst uit Joël 2: “Jullie zonen en dochters zullen profeteren, oude mensen zullen dromen dromen, en jongeren zullen visioenen zien.” Hierin lijkt door te klinken dat je visioenen ontvangt, net zoals je dromen ontvangt; op een onverwacht, niet door je zelf te bepalen moment. Zo zijn er inderdaad vele getuigenissen van mensen die op onverwachtse momenten opgetrokken zijn in visioenen, meegenomen in hemelse ervaringen en/of blauwdrukken van de hemel hebben gezien. Vaak indrukwekkend om te horen en vol met hemelse realiteiten die we graag hier op de aarde manifest zien worden. En dan is er nog de meestal blijvende impact die het visioen op de ontvanger achterlaat. Paul heeft dergelijke visioenen ook ontvangen waardoor hij radicaal is veranderd en zijn kijk op de aardse realiteit en onze manier van heersen in dit leven vaak net zo radicaal is veranderd.

Tegelijkertijd, als we ervan uitgaan dat je een visioen in de Geest ziet en ontvangt, en we bijvoorbeeld in Efeze lezen dat we in Christus gezeten zijn in de hemelse gewesten, dan zijn we altijd IN de Geest. Onze geest is voortdurend één met Heilige Geest en communiceert en ontvangt de rijkdommen van de hemel. Wat wij vaak nodig hebben is dat we ons bewustzijn meer leren afstemmen op die realiteit in ons, zodat we ons steeds meer tegelijkertijd bewust zijn van het leven hier op aarde als onze positie in de hemel.

OVER PAUL HOPKINS

Nadat hij op de middelbare school een ontmoeting met de opgestane Christus had meegemaakt, veranderde Paul van richting: van de universiteit naar een opleiding voor predikanten en vervolgens naar een internationale zendingsorganisatie. Gedurende deze tijd was Paul betrokken bij het praten met mensen over Christus en zijn Koninkrijk, zowel thuis in het Verenigd Koninkrijk als in vele landen over de hele wereld. Gedurende zijn 28 jaar bij deze organisatie kreeg hij de leiding over 350 voltijdwerkers, terwijl hij ook studeerde voor een master in jeugdpastoraat en theologisch onderwijs aan het King's College in Londen. Na een tijd van persoonlijke vernieuwing heeft Paul samen met zijn vrouw Kathryn de bediening van Purefire opgericht. Tijdens deze overgangsperiode van hun eigen bediening had Paul verschillende bovennatuurlijke ontmoetingen, visitaties en dromen die de richting van de bediening bepaalden. Paul reist nu door heel Europa en spreekt en blijft spreken over de realiteit van het zijn van een nieuwe schepping, het ontmoeten van Christus in visioenen en visitaties en liefhebben van God met alles wat in ons is.

PROGRAMMA EN TIJDEN

Het onderstaande overzicht is een globale timing. Ter plekke zullen de tijden wellicht worden aangepast aan hoe de flow van het moment is. Er zal sowieso ruim voldoende tijd zijn voor fellowship en/of het genieten van een maaltijd.

Vrijdagavond 14 oktober

19:00 - 20:00 Registratie, koffie & thee

20:00 - 22:00 Sessie 1

Zaterdag 15 oktober

09:00 - Registratie, koffie & thee

09:30 - Sessie 2

12:00 - Lunch pauze

13:30 - Sessie 3

15:00 – Koffie & thee

15:30 - Sessie 4

17:00 – Diner

19:00 – Koffie & thee

19:30 - Sessie 5

22:00 - Afsluiting

Maaltijden

De lunch is bij de prijs van het ticket inbegrepen! Ga je er liever even op uit, dan zijn er volop lunchmogelijkheden in het centrum van Nijkerk. Uiteraard kun je ook je eigen lunch meebrengen (bijvoorbeeld in het geval van dieetwensen is dit zeer aan te bevelen. Wij kunnen hier helaas geen rekening mee houden).

Het diner is op zaterdag niet bij het programma inbegrepen. Hiervoor wordt voldoende tijd beschikbaar gemaakt om in de nabije omgeving een hapje te gaan eten.

Tickets

De kosten voor een ticket zijn €35, dit is inclusief koffie, thee, koek en de lunch op zaterdag.

Tijdens de conferentie zullen we ook een “love offering” ophalen waarmee we de spreker en zijn bediening willen zegenen.

We raden je aan om bij de hele conferentie aanwezig te zijn, zodat je de opbouw die erin zit volledig meemaakt.

Als de kosten voor deze conferentie een uitdaging voor je zijn, dan bekijken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Stuur hiervoor een mailtje naar conferentie@familychurch.nl.