Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Congres Klantbehoud: PSD2, Lage Rente & Fintech

IIR

Congres Klantbehoud: PSD2, Lage Rente & Fintech

Ticketinformatie

Geen tickets verkrijgbaar.

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Congres Klantbehoud: PSD2, Lage Rente & Fintech

Evenementgegevens

Traditionele en gesloten systemen van banken, die eerder garant stonden voor veiligheid en privacy voldoen niet langer aan de trend richting transparantie en delen van data. 

Flexibele en innovatieve FinTech bedrijven spelen in op deze trend, waardoor de huidige verdienmodellen van banken onder druk komen te staan.

Het gedrag van uw klant anno 2016 verandert door de grotere toegang tot informatie, toegenomen keuzemogelijkheden een omgeving die door de lage rente aanzet tot nadenken en het ondernemen van actie.

Tijdens deze 2-daagse conferentie wordt uitgebreid stilgestaan bij deze vragen en kunt u met elkaar in discussie over mogelijke oplossingen. Kijk voor meer informatie op iir.nl/klantbehoud.

Heb je vragen over Congres Klantbehoud: PSD2, Lage Rente & Fintech? Neem contact op met IIR

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


Amsterdam
Nederland

Organisator

IIR

IIR houdt al ruim 25 jaar professionals op de hoogte over specifieke vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. We bepalen de inhoud van congressen door te luisteren, naar u en uw collega’s via marktonderzoek en enquêtes, telefonische interviews en adviezen vanuit ons netwerk. Resultaat? Praktijkgerichte leer- en netwerkbijeenkomsten, masterclasses en conferenties. Met IIR blijft u op de hoogte en zorgt u zelf voor innoverende oplossingen.

  Contact opnemen met de organisator
Congres Klantbehoud: PSD2, Lage Rente & Fintech
Evenementen in Amsterdam Conferentie Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.