€ 195

Congres Mens & Natuur

Venster Acties en details

€ 195

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kraaghoeve

Kraagdijk 4

4538 PN Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tijdens dit congres wordt duidelijk hoe groot de invloed van natuur op de gezondheid van de mens is.

Over dit evenement

Let op: dit congres is verzet naar 2022

Ons congres kan dit jaar helaas niet doorgaan, maar we zijn blij te kunnen melden dat we een nieuw moment hebben gevonden. We nodigen u daarom van harte uit voor ons congres Mens & Natuur op 8, 9 en 10 juni 2022. Gelukkig mogen we dezelfde sprekers verwelkomen en blijft ook de rest van het programma in grote lijnen behouden. Uiteraard houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Congres Mens en NatuurDe mens is deel van de natuur. Opmerkelijk genoeg beseffen we dat beter tijdens vakantie en ontspanning dan wanneer onze (psychische) gezondheid op het spel staat. Werken aan herstel speelt zich voornamelijk binnen af. Terwijl contact met de natuur het verschil maken kan.

Tijdens dit congres wordt duidelijk hoe groot de invloed van natuur op de gezondheid van de mens is. Een aantal gerenommeerde wetenschappers komt de actuele stand van zaken toelichten. U zult de positieve werking van de natuur ook zelf beleven in een uitgebreide reeks workshops.

Liefhebbers kunnen tijdens dit meerdaagse congres overnachten in een natuurlijke setting, variërend van een eenvoudige boerderijcamping tot een luxe B&B. ’s Avonds worden unieke, muzikale events georganiseerd.

Voor dit congres wordt accreditatie aangevraagd.

Hoofdlocaties tijdens congres:De KraaghoeveKraagdijk 4, Terneuzen

ScheldetheaterWestkolkstraat 16, Terneuzen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kraaghoeve

Kraagdijk 4

4538 PN Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Zeeuwse Gronden

Organisator van Congres Mens & Natuur

Zeeuwse Gronden biedt door heel Zeeland beschermd wonen, behandeling en dagbesteding voor mensen met een ernstige psychiatrische ziekte. Centraal staan de nauwe samenwerking met familie, kleinschaligheid en zero-tolerance op het gebied van drugs.

In ons dagelijks werk zien wij keer op keer de positieve werking van de natuur op ieder mens. Daarom organiseren we dit bijzondere congres, waarbij eenieder de kans krijgt hier meer over te weten te komen én dit zelf te ervaren. Iedereen met interesse voor de relatie tussen mens en natuur, op welke manier dan ook, is welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen