Gratis

Connect me: Netwerkpassie bedrijfsbezoek

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vandaag is Netwerk Passie te gast bij Makro, Het Netwerkplein en Netwerkpassie hebben 'de koppen bij elkaar gestoken' en een leuk netwerk event bedacht waarbij de leden van Netwerkpassie een leuk programma aangeboden krijgen. Wil je kennis maken met de leden van deze Netwerkclub meld je dan aan voor dit event. Onderstaand een overzicht van het programma:

Omdat wij met een grote groep ondernemers dit bedrijfsbezoek afleggen heeft Het Netwerkplein ons een divers programma aangeboden dat uit 4 onderdelen bestaat.

  • Wat gebeurt er zoal in een groothandel, wat is de achterliggende gedachte van bepaalde zaken. Een kijkje achter de schermen bij dit iconische bedrijf dat volgend jaar 50 jaar actief is in Nederland!
  • Hans Jansen van Open Doors Academy, geeft een korte workshop waarin je heel gericht gaat ‘zoeken’ naar jouw verhaal. Jouw persoonlijke Elevator Pitch zal hierna heel krachtig zijn/haar werk voor jou doen.
  • Wijnspecialist Edward Versluis neemt je mee op wijnreis door een selectie van de wijnen die Makro verkoopt. Ga samen proeven, beoordelen en genieten. De wijnen die hier voorbij komen worden ook geschonken tijdens de afsluitende borrel.
  • Netwerken & Borrelen op het Netwerkplein, Onze Kaasspecialist heeft een selectie gemaakt uit kazen die perfect past bij de eerder geproefde wijnen. Connect met elkaar onder het genot van een goed glas wijn, of een ander verfrissend drankje.

De groep wordt verdeeld in 3 kleinere groepjes die het programma doorlopen. Om 17.30 is er een kleine break in het programma waarin de Barista van Makro eventueel een broodje serveert.

We sluiten het event af met een netwerkborrel waarbij iedereen weer samen komt op het Netwerkplein.

De Rondleiding, Workshop & Proeverij worden kosteloos aangeboden. De broodjes en afsluitende borrel zijn op eigen kosten, de broodjes bieden wij aan voor €1,50, een glas wijn of bier kost: € 2,50 fris: €1,50, betalen kan met pin.

Geef je snel op voor dit event, het maximale aantal deelnemers is 60!

Kom jij ook?


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Netwerkplein

2000 Toermalijnring

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen