Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Conversational Intelligence® Introductie College

Olaf Beelen en Sonja Vlaar

Dinsdag 12 september 2017 van 19:30 tot 21:30 (CEST)

Conversational Intelligence® Introductie College

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Toegangsbewijs   meer info 12 sep. 2017 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Conversational Intelligence® Introductie College

Evenementgegevens

Introductie

Wij introduceren een nieuw concept van Conversational Intelligence® (C-IQ). Dit korte introductie-college is voor professionals (coaches, supervisoren, adviseurs, facilitators), managers die hun focus richten op mensen (teamleiders, executives) en ondernemers die Gesprekken met Impact willen voeren.

C-IQ is uniek en overstijgt alle andere benaderingen van IQ, EQ en Sociale Intelligentie. C-IQ gaat uit van een systemische benadering van relaties (partnerships, teams en organisaties). Het innovatieve van C-IQ is dat het nieuwe inzichten op het gebied van de neurowetenschappen integreert met 'best practices' van de communicatieve gedragswetenschap. C-IQ is gericht op verbinding en vertrouwen tussen mensen. 

Wil je kennismaken met Conversational Intelligence® (afgekort C-IQ) ? Dat kan!

Wanneer?

Op dinsdagavond 12 september organiseren wij van 19.30 – 21.30 uur een presentatie van C-IQ  in Maastricht.

Take aways

Met dit mini-college laten we je ontdekken wat C-IQ voor jou en je team/organisatie kan betekenen. Je maakt kennis met 2 tools die je meteen na deze workshop ook kunt inzetten. We informeren je over ons master- programma “Gesprekken met Impact” (intakes in September 2017).

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie over C-IQ.

En schrijf je in op deze pagina  om je van een plekje  te verzekeren (vol is vol). 

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Routebeschrijving is niet geheel up to date want ondertunneling van de A2/E25 is inmiddels klaar dus op A2 doorrijden en afslag Maastricht Zuid / azM (Academisch ziekenhuis Maastricht) / MECC nemen. Dan naar Randwijcksingel – Leidenlaan (waar parkeergarage is; we zullen de slagboom van parkeergarage proberen open te zetten die avond. Dan in navigatie intoetsen: Leidenlaan); Mocht het met slagboom niet lukken dan kun je na 18 uur ’s avonds ook altijd gratis parkeren aan de Randwijcksingel / Duboisdomein.

Heb je vragen over Conversational Intelligence® Introductie College ? Neem contact op met Olaf Beelen en Sonja Vlaar

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer

Maastricht
Duboisdomein 30
6229GT
Nederland

Dinsdag 12 september 2017 van 19:30 tot 21:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Olaf Beelen en Sonja Vlaar

Olaf Beelen en Sonja Vlaar zijn professioneel coach, trainer en consultant voor leiders, teams en organisaties. Wij helpen onderling vertrouwen binnen samenwerkingsverbanden te vergroten en blijvende gewenste verandering te bereiken.

Onze gedeelde opleidingsachtergrond en ervaring zit o.a. in ORSC (Organization and Relationship Systems Coaching van CRR Global) en TPC (Team Performance Coaching van Team Coaching International). In december behaalden wij - als deelnemers aan het eerste internationale cohort - de certificering als Conversational Intelligence® Coach bij het Creating WE Institute en Benchmark Communications, Inc. van CEO Judith E. Glaser.

Wij introduceren  Conversational Intelligence in het Nederlandse taalgebied met workshops, lezingen, coaching en een 4maanden cursus. Als ‘ambassadeurs’ maken we ons sterk om die vertaalslag te maken omdat we van mening zijn dat dit - academisch onderbouwde - gedachtengoed antwoorden biedt op zeer actuele vraagstukken waarbij vertrouwen aan de basis ligt.

  Contact opnemen met de organisator
Conversational Intelligence® Introductie College
Cursus Community

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.