Gratis

Conversational Intelligence® Introductie College in Amsterdam

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam

Netherlands

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wij introduceren een nieuw concept van Conversational Intelligence® (C-IQ). De workshop is voor professionals (coaches, supervisoren, adviseurs, facilitators), managers die hun focus richten op mensen (teamleiders, executives) en ondernemers die gesprekken met impact willen voeren.

C-IQ is uniek en overstijgt alle andere benaderingen van IQ, EQ en Sociale Intelligentie. C-IQ gaat uit van een systeembenadering die het beste haalt uit relaties (partnerships, teams en organisaties). Het innovatieve van C-IQ is dat het nieuwe inzichten op het gebied van de neurowetenschappen integreert met 'best practices' van de communicatieve gedragswetenschap. C-IQ is gericht op verbinding en vertrouwen tussen mensen.

Introductie

Wil je kennismaken met Conversational Intelligence® (afgekort C-IQ) ? Dat kan!

Wanneer?

Op woensdagavond 13 december organiseren wij van 19.30 – 21.30 uur - voor de 10e keer - een C-IQ introductie-workshop. Deze keer in Amsterdam; de exacte locatie wordt later in het jaar bekend gemaakt.

Take aways

Op deze gratis proeverij laten we je ontdekken wat C-IQ voor jou en je team/organisatie kan betekenen. Je maakt kennis met 2 tools die je meteen na deze workshop ook kunt inzetten. We informeren je dan ook over ons aanbod voor training, coaching en advies met inzet van C-iQ tools.

Meer weten?

Klik hier als je meer informatie over C-IQ wil hebben.

En schrijf je nu op deze pagina meteen in om je van een plekje in de workshop te verzekeren (vol is vol).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen