Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Conversational Intelligence® Introductie College in Vught

Olaf Beelen en Sonja Vlaar

Vrijdag 10 november 2017 van 15:30 tot 17:30 (CET)

Conversational Intelligence® Introductie College in...

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Toegangsbewijs
Het ticket is je bewijs voor een zitplaats
9 nov. 2017 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Conversational Intelligence® Introductie College in Vught

Evenementgegevens

Wij introduceren een nieuw concept van Conversational Intelligence® (C-IQ). De workshop is voor professionals (coaches, supervisoren, adviseurs, facilitators), managers die hun focus richten op mensen (teamleiders, executives) en ondernemers die gesprekken met impact willen voeren.

C-IQ is uniek en overstijgt alle andere benaderingen van IQ, EQ en Sociale Intelligentie. C-IQ gaat uit van een systeembenadering die het beste haalt uit relaties (partnerships, teams en organisaties). Het innovatieve van C-IQ is dat het nieuwe inzichten op het gebied van de neurowetenschappen integreert met 'best practices' van de communicatieve gedragswetenschap. C-IQ is gericht op verbinding en vertrouwen tussen mensen. 

Introductie

Wil je kennismaken met Conversational Intelligence® (afgekort C-IQ) ? Dat kan!

Wanneer?

Op vrijdagmiddag 10 november organiseren wij van 15.30 – 17.30 uur - voor de 8e keer - een C-IQ introductieworkshop. Deze keer vindt workshop plaats op het mooie particuliere landgoed Bleijjendijk in Vught. De ruimte bevindt zich onder een echte hooiberg en biedt plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Inschrijven

Klik op deze pagina van Eventbrite om je in te schrijven en je van een plekje te verzekeren.

Take aways

Op deze gratis proeverij laten we je ontdekken wat C-IQ voor jou en je team/organisatie kan betekenen. Je maakt kennis met 2 tools die je meteen na deze workshop ook kunt inzetten. We informeren je dan ook over ons aanbod voor training, coaching en advies met inzet van C-iQ tools.

Meer weten?

Klik hier als je meer informatie over C-IQ wil hebben.

En schrijf je nu op deze pagina meteen in om je van een plekje in de workshop te verzekeren (vol is vol). 

Heb je vragen over Conversational Intelligence® Introductie College in Vught? Neem contact op met Olaf Beelen en Sonja Vlaar

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Landgoed Bleijendijk
Bleijendijk 2
5261NL Vught
Nederland

Vrijdag 10 november 2017 van 15:30 tot 17:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Olaf Beelen en Sonja Vlaar

Olaf Beelen en Sonja Vlaar zijn professioneel coach, trainer en consultant voor leiders, teams en organisaties. Wij helpen onderling vertrouwen binnen samenwerkingsverbanden te vergroten en blijvende gewenste verandering te bereiken.

Onze gedeelde opleidingsachtergrond en ervaring zit o.a. in ORSC (Organization and Relationship Systems Coaching van CRR Global) en TPC (Team Performance Coaching van Team Coaching International). In december behaalden wij - als deelnemers aan het eerste internationale cohort - de certificering als Conversational Intelligence® Coach bij het Creating WE Institute en Benchmark Communications, Inc. van CEO Judith E. Glaser.

Wij introduceren  Conversational Intelligence in het Nederlandse taalgebied met workshops, lezingen, coaching en een 4maanden cursus. Als ‘ambassadeurs’ maken we ons sterk om die vertaalslag te maken omdat we van mening zijn dat dit - academisch onderbouwde - gedachtengoed antwoorden biedt op zeer actuele vraagstukken waarbij vertrouwen aan de basis ligt.

  Contact opnemen met de organisator
Conversational Intelligence® Introductie College in Vught
Evenementen in Vught Cursus Community

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.