Copy of Prayer and Worship Night

Venster Acties

Copy of Prayer and Worship Night

Op deze avond wordt God centraal gezet en zoeken we Hem door worship, gebed en een inspirerende overdenking. Iedereen is welkom!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Het Eligant Lyceum 3 Isendoornstraat 7201 NJ Zutphen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Prayer and Worship night draait om genieten van goede worship en om in Gods presence te komen en te zijn. Want als je dicht bij God komt begint zijn liefde en kracht naar je toe te stromen. Er kan genezing en bevrijding, zijn heling van verwondingen en trauma, voorziening van wat God je wil geven en verloren dromen die weer tot leven gaan komen. Maar boven al deze prachtige cadeaus die God je wil geven is er nóg meer: Een persoonlijke ontmoeting/ervaring met God zodat je een dieper besef gaan krijgen van hoe mooi en liefdevol Hij is!

De worship is deze avond in handen van de band "Surrounded". Deze getalenteerde muzikanten en zangers zullen je door worship brengen Gods aanwezigheid. Dat zal je niet onveranderd laten!

Astrid Feddes zal deze avond een korte boodschap van God brengen. Ze zal spreken over mogelijke blokkades in je leven die je verhinderen om dicht bij God te zijn of wat maar in de weg kan staan om in het plan wat God voor je heeft te gaan wandelen. Alles zal erop gericht zijn om jou dichter bij het hart van God te brengen. Daarom zullen er door de avond heen diverse momenten zijn waar er ruimte is om persoonlijk gebed te ontvangen.

De toegang is gratis. Er zal tijdens deze avond gelegenheid zijn (collecte) om ons financieel te ondersteunen

Overdag op deze 15 oktober zal er op dezelfde locatie een trainingsdag over de Heilige Geest gehouden worden welke georganiseerd wordt door Leef!Zutphen i.s.m. Jaap en Astrid Feddes.

Ook bij deze training ben je van harte welkom! Gratis opgave kan via:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-training-en-praktijkdag-bewegen-in-de-gaven-van-de-geest-389501137387