€ 10

Cornelis live op zondag

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cornelis Bar & Kitchen

3 Stadhuisplein

3012 AR Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Cornelis live op zondag


De paasbrunch krijgt een culinair én muzikaal vervolg: Cornelis live op zondag! Een maandelijkse brunch op zondag vol gezelligheid, lekker eten en live muziek. De perfecte vulling voor de zondagmiddag! Op zondag hebben we immers plezier met elkaar en denken we (nog) niet aan maandag.. De allereerste editie is zondag 14 oktober.

Chef Karim serveert om 13:00 uur een 4-gangen brunch bestaande uit een combinatie van vlees-, en visgerechten en een toetje voor echte chocoladeliefhebbers. Tijdens het eten zingt er niemand minder dan Quido van de Graaf.

Na de brunch borrelen we vanaf 15:00 uur verder en nemen zangers Robert Leroy en Yves Berendse de microfoon over. Die laatste stond onlangs nog in een uitverkocht Tuschinski theater. Dit is jouw kans om zangers van dat kaliber live en van heel dichtbij mee te maken. We sluiten de avond spetterend af met een optreden van de RO-ZEN Sisters. Zussen inderdaad! En zij weten exact hoe ze het publiek kunnen verleiden met hun groovy en sexy tunes, waardoor stilstaan geen optie is. Maak het mee en boek je tickets.


Tickets & reserveren
Alles meemaken? Boek dan een tafel voor de “brunch & borrel” € 55,- p.p. (ticket borrel inbegrepen) via info@cornelisrotterdam.nl of telefonisch via 010 792 0005 (bereikbaar op maandag tot vrijdag tussen 09:30 en 17:30 uur)

Alleen borrelen vanaf 15:00 uur? Boek dan hier een ticket voor de “borrel” € 10,- (ex fee), € 12,50 aan de deur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cornelis Bar & Kitchen

3 Stadhuisplein

3012 AR Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen