Gratis

Create and Manage Modern Workspaces - Powered by VMware

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SLTN Inter Access

Colosseum 9

1213 NN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De afgelopen jaren heeft Vmware haar portfolio verder uitgebreid met oplossingen voor de ideale werkplek. Met de acquisitie van Airwatch en ontwikkeling van Workspace One is het aanbod rondom de end-user nu compleet. Tijdens dit event presenteren VMware en SLTN Inter Access u het werkplek totaalpakket en lichten wij de punten eruit die voor uw organisatie waardevol zijn. Deze sessie is geschikt voor IT Management en biedt u de kans om in één sessie helemaal op de hoogte te zijn van het end user portfolio van VMware en de SLTN “Uw Ideale Werkplek” propositie.

Windows10 & Device Management met Airwatch

Met Windows 10 heeft Microsoft een volledig mobiel operating geïntroduceerd voor de zakelijke markt. AirWatch Enterprise Mobility Management ondersteunt alle nieuw geïntroduceerde mogelijkheden uit Windows 10 en kan indien nodig organisaties helpen de overstap naar Windows 10 te maken. VMware en SLTN presenteren hoe u met Airwatch een efficiënte, maar vooral veilig (mobile) device management in uw organisatie introduceert.

Workspace One Applicatie Portaal met SSO

Workspace ONE biedt organisaties een Enterprise werkomgeving waarmee op een eenvoudige en veilige manier applicaties en bedrijfsdata op elk devices toegankelijk zijn. Het schaalbare platform is te gebruiken binnen kleine tot Enterprise organisaties, en kan vanuit de cloud of het eigen datacenter worden aangeboden.

Het intuïtieve portaal van Workspace One geeft de vrijheid om de meest efficiënte werkplek te creëren. Moeilijke wachtwoorden behoren tot het verleden. Met Single-Sign-On worden bedrijfsdata en applicaties beschikbaar via één identiteit.

Praktijkcase

Hoe kun je de transitie maken naar een moderne werkplek?

We sluiten het event af met een helder stappenplan waarmee uw organisatie kan transformeren naar een moderne werkomgeving waar iedere gebruiker altijd en overal veilig kan werken. Bij SLTN noemen wij dat “Uw Ideale Werkplek”


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SLTN Inter Access

Colosseum 9

1213 NN Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen