Create and Network event ‘Living in Paradox’

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas, dit event is uitverkocht.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CirclE – Klokgebouw Eindhoven

Klokgebouw 50

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas, dit event is uitverkocht.
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Laat je tijdens de Dutch Design Week inspireren door én werk mee aan nieuwe perspectieven voor een betekenisvolle Brabantse samenleving.

Living in Paradox
Brabant ontwikkelt zich als wereldwijde topregio met kennis en innovatie als belangrijkste product. Brabant is ook een regio met schijnbare tegenstellingen tussen onder andere stad en platteland, legale en illegale economie, welvaart en armoede, theorie en praktijk. Veel Brabantse changemakers zien het niet als een probleem maar als een uitdaging, een veld aan mogelijkheden, om met scheidslijnen en verschillen aan de slag te gaan. Zo werken we samen aan de maatschappelijke opgaven in onze provincie en dragen we tegelijkertijd een steentje bij aan de UN Goals voor Sustainable Development.

Aanmelden
Kom je ook? Meld je dan nu aan. Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement. Mocht je onverhoopt op de dag zelf toch niet aanwezig kunnen zijn dan vragen we je dit tijdig kenbaar te maken via info@brabantdc.nl.

Gratis DDW toegangsbewijs voor Community Members BrabantDC
Leden van onze community (dat zijn alle mensen die zich op deze pagina voorstellen) krijgen na registratie voor dit event een gratis DDW toegangsbewijs per mail toegestuurd. Wij sturen je dit digitale passe partout per email toe, zodat je de volle negen dagen (van 20 t/m 28 oktober) van deze passe-partout kunt profiteren. Je digitale ticket zet je op de DDW om in een polsbandje.
Ben je al lid van de BrabantDC community -en sta je dus op deze pagina-, geef dit dan aan bij het bestellen van je ticket. Ben je nog geen lid van onze community en wil je wel graag een DDW passe-partout ontvangen, meld je dan eerst aan voor de BrabantDC community op onze website en bestel daarna op deze pagina je eventticket.

Programma
13.30-14.00 Ontvangst en inloop
14.00-14.30 Welkom en introductie werksessies
14.30-16.45 Werksessies ‘Living in paradox’
16.45-17.30 Pauze met hapjes en drankjes
17.30-18.30 LIVE ON STAGE:
Instant Recap van de werksessies door: Sabine Molenaar, Lucas de Waard, Sounding Bodies en The Ruggeds.
Aansluitend: Lancering Creativity World Forum 2019 in Brabant
18.30-19.00 Netwerkborrel met hapjes en drankjes

‘Living in Paradox’ (14.30 – 16.45 uur)
Een aantal changemakers wil in een creatieve denk- en werksessie nieuwe perspectieven met je delen. Samen met anderen ga je in deze sessie aan de slag om een concreet vraagstuk verder te brengen. Zo draag ook jij bij aan het oplossen van paradoxen in de Brabantse samenleving. We vragen je vooraf in te schrijven voor een van onderstaande werksessies, deze keuze kun je zometeen maken bij het bestellen van je ticket. Meer informatie over de diverse sessies tref je op de site van BrabantDC.

Networking ‘Living in Paradox’ (17.00 - 19.00 uur)
Het thema ‘Living in Paradox’ staat ook centraal tijdens onze aansluitende netwerkborrel. We combineren goed gezelschap met de lancering van het Creativity World Forum 2019 in Brabant. We beloven je dat je na dit event net even anders gaat kijken, denken en wellicht zelfs dóen!


Datum en tijd

Locatie

CirclE – Klokgebouw Eindhoven

Klokgebouw 50

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen