€ 7,49 – € 85,07

Creatief & Helend schrijven | Ernestine Comvalius

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6A

Hoek: Wethouder van Wijckstraat

1107 BZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Woorden kunnen raak zijn. Met creatief schrijven kan je verwoorden wat diep binnenin je leeft. Je gedachten en gevoelens aan het papier toevertrouwen. Bloei & Groei heeft samen met schrijver/dichter Ernestine Comvalius deze speciale reeks van workshops gecreëerd. Met de pen in de hand gaan we ons verleden, heden en toekomst verkennen. Je eigen leven staat centraal als inspiratiebron, en we laten ons ook inspireren door vrouwelijke auteurs en de natuur om ons heen. We zullen elkaars geschreven inzichten bespreken in een veilige sfeer.

WAT KAN JE VERWACHTEN
Bloei & Groei heeft samen met schrijver/dichter Ernestine Comvalius deze speciale reeks van workshops gecreëerd. Met de pen in de hand gaan we ons verleden, heden en toekomst verkennen. Je eigen leven staat centraal als inspiratiebron, en we laten ons ook inspireren door vrouwelijke auteurs en de natuur om ons heen. We lezen favoriete passages voor uit boeken van vrouwelijke schrijvers, wandelen in de natuur, schrijven, lezen aan elkaar voor en wisselen ervaringen uit. We zullen elkaars geschreven inzichten bespreken in een veilige sfeer.

Belofte: Creatief, informatief en inspirerend... de Bloei & Groei signatuur.

WORKSHOPDOCENT
Ernestine Comvalius leidt de workshops en is schrijfster van columns, korte verhalen en poëzie. Zij is al 19 jaar werkzaam in de kunstenwereld en opgeleid tot transpersoonlijke coach. Haar leerstijl is een van zelfontdekking, verbinding en experiment.
PRAKTISCH
Onze huiskamer in het Bloeihuisje is cosy, met plek voor maximaal 10 deelnemers per workshop, koop dus tijdig jouw kaartje.

Koop je een kaart voor meerdere workshops? Laat dan via workshops@bloeiengroei.org weten welke workshops je nog meer wil volgen, zodat je goed staat geregistreerd.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6A

Hoek: Wethouder van Wijckstraat

1107 BZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen