€ 598,95

Meerdere data

Creatieve en visuele werkvormen. De inspiratieboost voor Trainers, Adviseur...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij ook ervaren hoe je met inspirerende werkvormen de creatieve en visuele denkkracht kunt vergroten? In deze workshop neem ik je mee op een avontuurlijke tocht langs verschillende werkvormen en leg ik je uit hoe jij deze kunt ontwerpen en toepassen.

In deze workshop neem ik je mee in een avontuurlijke tocht door je eigen creatieve en visuele brein. Je krijgt meer inzicht in de werking van het brein en hoe jouw waarneming soms een loopje met je neemt. Ook ervaar je de flexibele kracht van jouw beid bij het waarnemen door middel van visueel werken en creatief denken. Uiteraard laat ik je ook kennismaken met verschillende creatieve denktechnieken en prikkelend werkvormen die je kunt toepassen in jouw sessies en trainingen.

Deze workshop duurt 1 dag en vindt plaats in Rotterdam op vrijdag 12 juni 2020.

Doe je mee?

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork. bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 16.00 / 16.30 uur. De kosten van deze workshop zijn € 495,- ex btw (dus € 598,95 incl btw). Koffie, thee, veel inspiratie en een heerlijke lunch is inbegrepen.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten).

Inschrijven

In deze workshop is plek voor 10 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Delen met vrienden

Locatie

Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen