Gratis

Creatieve meedenksessie Lerarenpunt2210

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Microlab

Kastanjelaan 400

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lerarenpunt2210 is een ontmoetingsplek voor en door leraren, waarbij de nadruk ligt op talent- en persoonlijke ontwikkeling en het welbevinden van de leraar.

Lerarenpunt2210 biedt een eigen programma met onder andere persoonlijke coaching en (team)programma’s op maat. Ook worden er workshops en events georganiseerd. Daarnaast bouwen we met de leraar aan een divers netwerk van onderwijsprofessionals, ondernemers, onderwijsorganisaties en opleidingen. Zo kunnen we de hulpvraag van de leraar uitwerken en ondersteunen door te verbinden met professionals uit dit netwerk.

Kortom, we doen er alles aan om het (werk)geluk van de leraar te vergroten en het onderwijs een positieve boost te geven!

Wil je meedenken over de invulling van onze activiteiten, andere professionals ontmoeten, je netwerk vergroten of zoek je inspiratie en verbinding?

Kom dan naar onze meedenksessie!

De workshop gaat door bij tenminste vijf inschrijvingen
Als we 48 uur voor aanvang van de workshop minder dan 5 inschrijvingen hebben, hebben wij het recht om de workshop te annuleren en jou te vragen een nieuwe tijd te kiezen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Microlab

Kastanjelaan 400

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen