€ 95

CREATIVE WORKSHOP - INNER CRITIC

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Korte workshop waarin je leert om vanuit een positieve mindset te creëren. Geschikt voor elk niveau!

Over dit evenement

Door de huidige situatie zijn alle workshops aangepast tot workshop voor maximaal 6 personen waarin het eigen proces centraal staat. De aandacht en vrijheid van een privé les met de gezelligheid van een kleine groep. Minder klassikale uitleg, meer persoonlijke begeleiding en daardoor geschikt voor elk niveau! Elke creatieve workshop heeft een thema, maar ter plekke kan de inhoud aangepast worden naar de wensen en vragen vanuit de groep. Heb je een eigen idee voor een workshop of wil je graag met je eigen clubje komen? Boek dan een privé workshop!

12.11.2020: Creative Workshop - INNER CRITIC

"ik kan écht niet tekenen", "dit ziet er niet uit", "het lijkt niet". 

Zomaar een greep uit de veelgehoorde reacties van mensen op hun eigen tekeneningen. We zijn regelmatig onze eigen grootste kritucus en waar we bij anderen al het goede zien, zijn we vaak onnodig streng voor onszelf. Een vel papier kan dan ook werken als een spiegel; oppeens zie je jezelf met al je tekort komingen, en dan moet je nog beginnen.. Herken jij jezelf in deze beschrijving en zou jij graag meer willen tekenen maar durf je niet, of vind je ook "dat je het niet kan"? Dan is deze workshop iets voor jou! 

In deze workshop gaan we namelijk werken aan een positieve mindset die nodig is om vanuit liefde en vertrouwen te creeren, leer je die innerlijke kritische stem te herkennen en wellicht zelfs de mond te snoeren (al is het maar voor even). Want als we naar die stem blijven luisteren vergeten we waar het uiteindelijk eigenlijk over gaat; plezier hebben in het maken! Uiteindelijk kan je ergens alleen maar beter worden door te oefenen en laten we dat proces dan vooral gebruiken om lol te hebben in plaats van onszelf naar beneden te praten. 

Het einddoel is in deze workshop dus minder belangrijk en vooral het plezier van het doen staat centraal. Er is vollop inspiratie aanwezig en je krijgt de mogelijkheid om met verschillende materialen te experimenteren en jou grenzen op te zoeken in een veilige, vrije en ontspannen setting.

Je krijgt les van Sella Molenaar die bekend staat om haar minimale en intuïtieve tekenstijl. In haar visie zijn het juist vaak de losse lijnen, "fouten" en imperfecties die een illustratie tot leven laten komen en een eigen karakter geven. In deze workshop leer je buiten je compfortzone te treden, maar tegelijkertijd lief te zijn voor jezelf en bovendien van je "fuck ups" te houden. 

De workshop is geschikt voor iedereen met interesse in illustratie, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Er is plaats voor maximaal 6 personen, zodat er ruimte is voor veel persoonlijke feedback. Ervaring is niet noodzakelijk en je gaat met een goed gevoel, heel veel mooie experiementen en zelfgemaakte illustraties naar huis!

Kosten: €95,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Studio Sella Molenaar - Kanaalstraat 149 Amsterdam

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Wanneer je wil kan je eigen inspiratie of materiaal mee nemen om te gebruiken in de workshop, maar dit is niet noodzakelijk. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende.

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 6 personen. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is handgel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten hebben of hebben gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Private Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en je vrienden te boeken. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jouw groep een programma samen op een tijd en datum die jullie goed uitkomt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen