€ 97,89

CREATIVE WORKSHOP - SENSUAL DRAWING

Venster Acties en details

€ 97,89

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Korte workshop waarin je in contact komt met je zintuigen en tekenen als sensuele bezigheid leert kennen. Geschikt voor elk niveau!

Over dit evenement

25.03.2021: Creative Workshop - SENSUAL DRAWING

Sensualiteit gaat in eerste plaats over het in contact staan met je senses. Over hoe bewust jij bent van je zintuiglijke prikkels. Je bewust worden van zintuiglijke prikkels om je heen en in je eigen lichaam, geeft je leven kleur en zorgt voor meer plezier en genot. Je gaat simpelweg beter zien wanneer je oplettend kijkt en hoort meer wanneer je goed luistert enz. Hoe intens en betrokken je elk gegeven moment kan beleven, bepaald voor een groot deel je kwaliteit van leven. Het geeft je toegang tot jouw levensenergie, jouw vuur, jouw drive, je zin om te creëren. Je creatief uiten is daarom bij uitstek een sensuele bezigheid.

In deze workshop breng ik je door verschillende creatieve oefeningen en teken- en kijkopdrachten (weer) in contact met jou sensuele en creatieve zelf. Je kijkt, voelt het materiaal in je hand, veegt het krijt, ruikt de verf, hoort het potlood op het papier en ontdekt in een ontspannen setting hoe je sensueel plezier en creativiteit in jouw dagelijkse leven kan integreren. Wanneer je de wereld met nieuwsgierige ogen kan zien is alles inspirare en elke dag een avontuur.

De workshop is geschikt voor iedereen met interesse in creativiteit die zich wil verwonderen en rijker wil leven. Ervaring met tekenen is niet nodig. Je krijgt les van Sella Molenaar die in haar werk thema’s rondom vrouwelijkheid en sensualiteit altijd centraal heeft staan, zowel in onderwerp als in uitvoering.

Kosten: €95,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Studio Sella Molenaar - Kanaalstraat 149 Amsterdam

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Wanneer je wil kan je eigen inspiratie of materiaal mee nemen om te gebruiken in de workshop, maar dit is niet noodzakelijk. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende.

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 6 personen. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is handgel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Private Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en je vrienden te boeken. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jouw groep een programma samen op een tijd en datum die jullie goed uitkomt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054 XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen