€ 95

CREATIVE WORKSHOP - SIGNATURE

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Korte workshop waarin je op zoek gaat naar jou eigen unieke illustratie signatuur. Geschikt voor elk niveau!

Over dit evenement

Door de huidige situatie zijn alle workshops aangepast tot workshop voor maximaal 6 personen waarin het eigen proces centraal staat. De aandacht en vrijheid van een privé les met de gezelligheid van een kleine groep. Minder klassikale uitleg, meer persoonlijke begeleiding en daardoor geschikt voor elk niveau! Elke creatieve workshop heeft een thema, maar ter plekke kan de inhoud aangepast worden naar de wensen en vragen vanuit de groep. Heb je een eigen idee voor een workshop of wil je graag met je eigen clubje komen? Boek dan een privé workshop!

15.10.2020: Creative Workshop - SIGNATURE

In deze creatieve workshop ga je op zoek naar jou eigen unieke handschrift! Aan de hand van verschillende oefeningen en experimenten gaan we onderzoeken wat jou tekening "eigen" maakt. Niet hoe het "hoort" maar hoe alleen jij dat kan! Het einddoel is in deze workshop minder belangrijk maar vooral het plezier van het creeren, en de verwondering over wat er allemaal kan onstaan op papier staan centraal. Er is vollop inspiratie aanwezig en je krijgt de mogelijkheid om met verschillende materialen te experimenteren in een vrije en ontspannen setting.

Je krijgt les van Sella Molenaar die bekend staat om haar minimale en intuïtieve tekenstijl. Het zijn vaak de losse lijnen, de imperfecties en soms zelfs de dingen die je niet tekent die een illustratie tot leven laten komen en een eigen karakter geven. In deze workshop leer je om vrij te werken, buiten je comfortzone te treden en bovendien van je ‘’fouten’’ te houden. 

Kosten: €95,- incl. btw en materiaal, hapje & drankje

Locatie: Studio Sella Molenaar - Kanaalstraat 149 Amsterdam

Let op! Sorry we doen niet aan refunds. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen kan je iemand anders in jou plaats laten gaan. Geen toegang meer na aanvang, dus kom op tijd!

Wat moet je mee nemen?

Wanneer je wil kan je eigen inspiratie of materiaal mee nemen om te gebruiken in de workshop, maar dit is niet noodzakelijk. Jezelf een een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn voldoende.

Covid-19

Om een veilige werkplek te kunnen garanderen met voldoende afstand tussen alle deelnemers is er slechts plaats voor maximaal 6 personen. De werkruimte en materialen zullen gedesinfecteerd worden voor en na gebruik en er is handgel aanwezig in de studio. Ik ga uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in het naleven van de RIVM richtlijnen. Wanneer jij of je huisgenoten Corona gerelateerde klachten heeft of heeft gehad in de 24 uur voorafgaand aan de workshop, is deelname helaas uitgesloten.

Private Workshop

Het is ook mogelijk om deze workshop exclusief voor jou en je vrienden te boeken. Stuur gerust een berichtje en we stellen speciaal voor jouw groep een programma samen op een tijd en datum die jullie goed uitkomt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio Sella Molenaar

Kanaalstraat 149

1054XD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen