€ 630,40

Credit Expo Belgie 2022

Venster Acties en details

€ 630,40

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Montil

Moortelstraat 8

B-1790 Affligem - België

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
CREDITMANAGEMENT EVENT – CONGRES – NETWORKING

Over dit evenement

Credit Expo biedt een compleet overzicht van de Belgische markt voor Credit Management en daaraan gerelateerde producten en diensten. U krijgt inzicht in alle mogelijke oplossingen om kredietrisico’s te minimaliseren en uw inkomende cashflow te versnellen zonder klantrelaties onnodig onder druk te zetten.

20 toonaangevende bedrijven presenteren innovatieve producten en diensten op het gebied van debiteurenbeheer, software, kredietinformatie, elektronisch factureren, kredietverzekering, factoring en outsourcing. U ziet in korte tijd wat er in de markt speelt en kunt een goede vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders.

Bent u op zoek naar praktische kennis en informatie? In een zeer uitgebreid vakinhoudelijk programma worden alle facetten van het vakgebied belicht. Professionals praten u bij over actualiteiten, vaardigheden, technieken en opmerkelijke praktijkcases.

De zesde editie van Credit Expo België wordt gehouden op donderdag 21 april 2022 in De Montil te Affligem. Kijk voor meer informatie op www.creditexpo.be/event

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Montil

Moortelstraat 8

B-1790 Affligem - België

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

{ _('Organizer Image')}

Organisator Next Level | PLUC!

Organisator van Credit Expo Belgie 2022

Next Level , opgericht in 2005, is gespecialiseerd in de organisatie van vakbeurzen, congressen en seminars op het gebied in B2B markten. Next Level onderscheidt zich door een creatieve visie, ruim vijftien jaar praktijkervaring en een sterke focus op financieel-economische doelgroepen en thema’s.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen