CRIMINEEL ONTBIJTJE- laat je niet overvallen!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Princeville

5 Princenhagelaan

4813 DA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Crimineel ontbijtje voor ondernemers en medewerkers. "Laat je niet overvallen!..."

Over dit evenement

Het bezoekersaantal biedt ons de mogelijkheid jullie een intiem en interactief programma aan te bieden met spraakmakende verhalen van ondernemers, beveiligingsprofessionals en overheid.

Na inloop en registratie zal Jeroen van der Burgt, onze dagvoorzitter, om 08.00 uur stipt de ochtend én het ontbijt openen. Aangezien het ontbijt op jullie tafel is ingedekt kunnen jullie de hele ochtend genieten van wat lekkers. Na deze opening neemt Burgemeester Depla ons mee in het belang van publiek-private samenwerkingen en hoe we in deze vorm samen preventief kunnen optreden tegen criminaliteit.

Failliet door een digitale overval…..!? “Dat overkomt mij toch niet..?” hoor ik u zeggen. Toch is het mogelijk! Ondernemer Xander Koppelmans deelt zijn intense verhaal met ons. Dat deze hack niet alleen technische schade heeft aangericht maar dat deze veel meer invloed heeft gehad op zijn bedrijf, personeel en privéleven. De presentatie van Xander is interactief, behalve tips en trick geeft hij jullie ook ‘stof tot nadenken’.

Van Xander gaan we verder met Sander! Deze keer Sander van Bruegel van Trigion die ons laat zien hoe bandieten zich voorbereiden op winkeldiefstal of overval. Want door signalen te herkennen kunnen we preventieve maatregelen nemen zodat bandieten de kans niet krijgen schade aan te richten. Deze schade heeft namelijk niet alleen invloed op jebedrijfsresultaat maar ook op je personeel!

Het eerste deel van de ochtend sluiten we af met een paneldiscussie waar we bij Xander en Sander onze wethouder Greetje Bos en Politie Breda toevoegen. Vanuit publiek-private blik geven zij hun mening over veiligheid in de breedste zin van het woord én gerelateerd aan de eerste presentaties. ‘Achteruithangen en luisteren’ is geen optie! Jeroen loopt door de zaal om mening van bezoekers op te halen!

Na drie actieve onderdelen nemen we eventjes pauze en tijd voor een gezonde smoothie. Want na de pauze staat er weer een interactieve sessie gepland!

Een uur lang krijgen jullie een interactieve overvaltraining van Marius van Gorssel van Het CCV. Tijdens de training “Laat je niet overvallen”, maakt Marius jullie bewust van signalen van een overvaller. Want voorkomen is beter dan genezen!

Na deze training rond een uur of 11.00 is het tijd om terug te gaan naar de zaak, voorzien van een leuke goodiebag met bruikbare informatie. Mocht je na deze ochtend denken: “Ik denk graag mee over de volgende thema-bijeenkomst?!” dan geef je dit aan bij mij of een van mijn collega’s. Want het komende jaar willen wij samen verder met jullie invullen!

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Princeville

5 Princenhagelaan

4813 DA Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen