Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Scheldetheater

16 Westkolkstraat

4531 AW Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De toekomst is samen! Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio? Dan mag u onderstaande niet missen!

Over dit evenement


		Afbeelding van Crossborder Congres 2021

Het Crossborder congres Nederland-Vlaanderen komt terug!

Het Crossborder congres Nederland-Vlaanderen komt terug!

De afgelopen jaren heeft Zeeland Business samen met Eures Scheldemond en haar partners mooie bijeenkomsten georganiseerd rondom internationaal ondernemen en het werven van personeel tussen de grensgebieden

Nederland en Vlaanderen. Vanwege de Coronamaatregelen hebben wij in 2020 helaas geen bijeenkomsten kunnen organiseren, maar we hebben goed nieuws! Het Crossborder congres komt dit jaar weer terug! Zowel Vlaamse als Nederlandse werkgevers en partners in de North Sea Port regio worden hiervoor uitgenodigd.

We zetten hier weer in op een volledig live event vanuit het Scheldetheater in Terneuzen met boeiende sprekers en de mogelijkheid om weer live met elkaar (grensoverschrijdend) te netwerken.

Noteer dinsdag 23 november alvast in je agenda en meld je kosteloos aan voor dit event. Verwacht een boeiende en inspirerende bijeenkomst waarbij wij kennis en inspiratie combineren met netwerken en matchmaking tussen werkzoekenden en werkgevers. Meer informatie hierover volgt spoedig.

Grensmatch

Voor dit congres wordt de online matchingstool GrensMatch ingezet. Wanneer u op zoek bent naar werk nodigen wij u uit om uzelf in te schrijven. Als werkgever kunt u, door middel van het aanmaken van een account, uw juiste kandidaat vinden op basis van competenties, motivatie en voorkeursberoep. In de aanloop naar het congres maar ook hierna worden aanmeldingen en matches actief gemonitord. Na uw aanmelding krijgt u hierover nader bericht.

Ook partner worden van het Crossborder congres?

Heb jij als bedrijf interesse om jouw (internationale) vacatures extra uit te lichten tijdens dit event? Of wil je jouw kennis rondom internationaal ondernemen en/of rekruteren van personeel over de grens delen met de bezoekers?

Geef je interesse hier op via: info@zeelandbusiness.nl, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Delen met vrienden

Locatie

Scheldetheater

16 Westkolkstraat

4531 AW Terneuzen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Zeeland Business Media & Events

Organisator van Crossborder Congres 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen