Gratis

Crossborder Congres 25 nov. 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Turfschip

Schipperstraat 2

4871 CK Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Eventdatum: 25 nov. De toekomst is samen! Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio? Dan mag u onderstaande niet missen!

Over dit evenement


		Afbeelding van Crossborder Congres 25 nov. 2021

De toekomst is samen!

​Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio of bent u op zoek naar baankansen in deze regio? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan ons Crossborder Congres.

“De toekomst is samen “

Dit crossborder congres wordt georganiseerd door Zeeland & West-Brabant Business. EURES Scheldemond is hoofdpartner van dit event. Het doel van dit congres is om samen met u op zoek te gaan grensoverschrijdende kansen.

Wat heeft dit congres u te bieden?

• Ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden in de grensregio Nederland-Vlaanderen

• Laat u inspireren door deskundige keynote sprekers op gebied van regionale ontwikkelingen, ondernemerschap en trendwatching

• Netwerking tussen werkgevers en partners

Internationale kansen

Kom in contact met andere kennispartners over het internationaal vestigen of uitbreiden van uw organisatie. Ga met deze partners in gesprek tijdens de netwerkmomenten of separaat tijdens de 1 op 1 online sessies.

Op zoek naar personeel?

Om voor- en achteraf ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers te faciliteren wordt voor dit congres de online matchingstool GrensMatch ingezet. Als werkgever kunt u, door middel van het aanmaken van een account, uw juiste kandidaat vinden op basis van competenties, motivatie en voorkeursberoep. In de aanloop naar het congres maar ook hierna worden aanmeldingen en matches actief gemonitord. Inschrijven kan hier. Een animatie over de werking van de matchingstool vindt u hier.

Belangrijke informatie bij aanmelding

Dit evenement wordt georganiseerd volgens de richtlijnen met betrekking tot Covid-19, die door de Vlaamse en Nederlandse overheid zijn gesteld. Hierdoor zijn we gebonden aan vaste bezoekersaantallen waarbij we streven naar een zo divers mogelijk deelnemersveld.

Met inachtneming van de huidige richtlijnen kunnen wij helaas slechts een beperkt aantal personen live aanwezig laten zijn bij dit event. Om een zo gevarieerd mogelijk publiek aan werkgevers, werkzoekenden en geïnteresseerden rondom het Crossborder thema te creëren kunt u als werkgever of werkzoekende slechts 1 persoon aanmelden via dit formulier.

In verband met het thema en de inhoud van deze avond worden met name bedrijven met personeel en werkzoekenden gevraagd om zich aan te melden voor dit event.

Om bovenstaande redenen kunnen wij uw aanmelding helaas nog niet direct definitief maken. We zullen u ongeveer 3 weken voorafgaand aan het event hierover verder informeren.

Wanneer het evenement niet onsite doorgang kan vinden zal het evenement volledig online worden georganiseerd. Dit zal dan plaatsvinden op 23 november.

EURES Scheldemond

Eures Scheldemond is een netwerkorganisatie die zich richt op het stimuleren van arbeidsmobiliteit in de grensstreek. Meer info over deze dienstverlening is te vinden op www.euresscheldemond.info.

Ook partner worden van het Crossborder Congres?

Heb jij als bedrijf interesse om jouw (internationale) vacatures extra uit te lichten tijdens dit event? Of wil je jouw kennis rondom internationaal ondernemen en/of rekruteren van personeel over de grens delen met de bezoekers? Stuur een mailtje naar: info@zeelandbusiness.nl voor de mogelijkheden.

Programma

18.45 – 19.10 Inloop: netwerken

19.15 – 19.25 Opening door Eures

19.25 – 19.45 Stephan Vanfraechem, Algemeen Directeur Alfaport Voka

19.45 – 20.15 De Speld LIVE

20.15 – 21.00 Pauze + netwerken & matchmaking ronde 1

21.00 – 21.30 Michael van Praag

21.30 – 22.15 Netwerkborrel en matchmaking ronde 2

Let op: het programma kan nog wijzigen

Spreker 1 - Stephan Vanfraechem, Algemeen Directeur Alfaport Voka

(meer info volgt nog )

Spreker 2 - Michael van Praag (Bestuurlijke functies bij de UEFA, bondsvoorzitter KNVB, sportbestuurder en ondernemer.)

Michael van Praag is een echte duizendpoot. Hij was veertien jaar voorzitter van AFC Ajax tijdens de glorietijden in de jaren ’90 en elf jaar voorzitter van de KNVB. Tevens verkocht hij als ondernemer Duty Free electronica producten in 17 winkels op Schiphol en 10 andere internationale luchthavens, was hij negen jaar voorzitter van de Raad van Commissarissen bij kledingmerk O’Neill en vervulde hij verschillende posities bij de UEFA. Op dit moment is hij voorzitter van de Nederlandse Sportraad, Vice voorzitter van de UEFA en lid van het bestuur van de Johan Cruyff Foundation.

Spreker 3 - De Speld LIVE

De Speld LIVE zal dit event afsluiten met een prikkelende nieuwsshow. Uniek, humoristisch en vol energie. Zij laten je met een andere blik naar de cross border wereld en de arbeidsmarkt in de grensstreek kijken. Laat je aangenaam verassen; De Speld LIVE is de universele en particuliere oplossing voor alle problemen.

Voor het Crossborder Congres speelt De Speld LIVE met Arthur Umbgrove en Martine Bakker.

Praktische informatie:

Locatie: Het Turfschip Etten-Leur. Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur.


		Afbeelding van Crossborder Congres 25 nov. 2021

		Afbeelding van Crossborder Congres 25 nov. 2021

		Afbeelding van Crossborder Congres 25 nov. 2021

		Afbeelding van Crossborder Congres 25 nov. 2021
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Turfschip

Schipperstraat 2

4871 CK Etten-Leur

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Zeeland Business Media & Events

Organisator van Crossborder Congres 25 nov. 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen