Gratis

Crossborder event Vlaanderen - Nederland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Freethielstadion

Stadionplein 1

9120 Beveren

Belgium

Beschrijving van het evenement

BeschrijvingZo trekt u de juiste medewerkers aan (over de grens) én behoudt u ze!

De cultuurverschillen tussen België en Nederland worden vaak onderschat, alsook de zakelijke kansen die beide regio's onderling kennen. Deze gelden ook voor het zakendoen, vestigen en het internationaal aannemen van personeel uit de (grens)landen.

Om deze reden organiseren Zeeland & West-Brabant Business en Eures Scheldemond twee keer per jaar een zakelijke netwerk- en kennisbijeenkomst rondom het zakendoen tussen beide landen. Beide evenementen worden afwisselend georganiseerd in Nederland en Belgie. Het tweede evenement is een Crossborder ochtendsessie en vindt plaats in Beveren (Belgie) op donderdag 28 november.

Tijdens deze sessie gaan we samen met u in gesprek over de Nederlandse en Vlaamse arbeidsmarkt en kijken we hoe u in deze tijd van arbeidskrapte de juiste medewerkers aantrekt en / of deze behoudt.

De ochtendsessie bestaat uit een plenair interactieve discussie, een interessante keynote spreker en een aantal masterclasses over actuele (grensoverschrijdende) HR-thema’s, zoals opleiden en employee branding. We sluiten het evenement af met een netwerklunch.

Wanneer
Het evenement vindt plaats op donderdag 28 november van 09.30 tot 13.30. We sluiten het evenement af met een netwerklunch.

Waar
Freethielstadion-Stadionplein 1-9120 Beveren

Voor wie
Voor dit evenement worden HR-managers, beleidsbepalers, managers en ondernemers van Nederlandse en Vlaamse van KMO/MKB-bedrijven uit de grensregio’s uitgenodigd. Deelnemers zijn bedrijven die zich willen onderscheiden op het gebied van het aantrekken en behouden van goed personeel (over de grens).

Dit evenement bijwonen is geheel gratis, echter er is slechts voor 40 personen plaats, dus reserveer uw plek spoedig!

Door wie
Dit evenement wordt georganiseerd door Zeeland & West-Brabant Business in nauwe samenwerking met EURES Scheldemond, VDAB, Gemeente Beveren, MLSO en EGTS Linieland Waas & Hulst.

Meer info
Aanvullende informatie en het volledige programma, via: www.zeelandbusiness.nl/crossborder-2019-regio-vlaanderen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Freethielstadion

Stadionplein 1

9120 Beveren

Belgium

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen