Crossover Diner

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Idéfix

Bloemgracht 99

1016 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Breng het beste wat je hebt ter tafel. Deze maandelijkse serie potluck-diners is een ruimte voor inspiratie, creatie en crossovers.

Ontmoet andere Fixers en neem een introducee mee als je denkt; die wil Idéfix en deze bunch mensen eens meemaken!

Tijdens het tweede deel van het diner is ruimte voor crossovers, onder begeleiding van iemand uit het Idéfix-team. Hier wissel je en groupe uit wat de komende tijd jouw focus heeft en wat je daarbij goed kunt gebruiken. De groep biedt ideeën, tips, directe hulp en andere input; hier worden potentiële crossovers verzilverd.

De opzet van de avond is simpel:

Iedereen neemt een (hartig) hapje mee om te delen én een introducee. De avond heeft vrij toegang; je betaalt alleen je drankjes.

18.15 Aankomst gasten
18.30 Samen tafel opmaken
19.00 Diner
20.00 Crossovers
21.00 Afruimen en borrel
21.30 Einde avond


Over het ontstaan van dit event

Eén van de eerste kiemen van Idéfix waren de series diners die Anne in haar studietijd organiseerde voor vrienden en onbekenden. Voor haar was het een ruimte voor creativiteit; voor de gasten een wonderlijke ervaring. Uiteindelijk bleken uit deze diners vele gouden connecties voort te komen. Eén van de beste ruimtes voor ontmoeting en het onverwachtse bleek ’s avonds, aan tafel te zijn. De dag is voor het grootste deel voorbij; je hoeft niets meer te leren, te produceren, te weten… Hier kun je volop unwinden, genieten van het lekkers uit de geurende schalen op tafel en de sluimerende potentie van bekende en onbekende gezichten die samenkomen. Tijd om deze traditie weer in ere voort te zetten!

-----------

Vrij entree voor Fixers + introducees


*Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events. Lees hier alles over het Fixer membership

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Idéfix

Bloemgracht 99

1016 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen