Gratis

Crowd Force Rotterdam #12 - Sport

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Topsportcentrum Rotterdam

20 Van Zandvlietplein

3077 AA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdagavond 28 maart (19:00 – 22:00) organiseert R'damse Nieuwe de twaalfde editie van Crowd Force Rotterdam. Deze editie staat geheel in het teken van Rotterdamse sport initiatieven en zal plaatsvinden bij Topsportcentrum Rotterdam. Tijdens de avond stellen acht sport gerelateerde ondernemers hun vraag aan het publiek.

In twee rondes van 50 minuten gaan de ondernemers in gesprek met het publiek om die concrete vraag te bespreken. Tijdens de tafelsessies worden adviezen verzameld die de ondernemers verder moeten helpen. Met Crowd Force Rotterdam wil R'damse Nieuwe de Rotterdamse ondernemers een stap verder helpen.


Crowd Force Rotterdam is dé crowdsourcing katalysator voor Rotterdamse initiatieven die de komende tijd van de grond komen of belangrijke stappen gaan maken. Tijdens Crowd Force kun je kennis met ze maken en ze verder helpen. Tijdens deze twaalfde editie vallen alle ondernemers binnen het thema sport. Acht geselecteerde jonge ondernemers stellen zich aan je voor en stellen één concrete vraag. Jouw kennis, tips, creativiteit, netwerk of hulp kan hen helpen om de stappen te zetten die zij nodig hebben. Sluit je aan bij de crowd en help mee om samen Rotterdamse initiatieven te ontwikkelen!

R’damse Nieuwe wil graag een bijdrage leveren aan de positionering van Rotterdam als sportstad. Om deze reden staat de komende editie van Crowd Force volledig in het teken van sport. Wij zoeken naar samenwerkingen in de sportsector waar de achterban van R’damse Nieuwe aan kan bijdragen.

Meer informatie op www.rdamsenieuwe.nl

Praktische informatie:
Wanneer: Woensdag 28 maart 2018
Inloop: 19:00
Start: 19:15
Eind: 22:00 (borrel tot 23:00)
Entree: Gratis, maar mét inschrijving via deze link.
Waar:
Rotterdam Topsport, Van Zandvlietplein 20, 3077 AA Rotterdam
Contact: Wouter Westmaas | wouter@rdamsenieuwe.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Topsportcentrum Rotterdam

20 Van Zandvlietplein

3077 AA Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen