€ 8,67 – € 11,77

Crows + Black Leather Jacket - 'Breaking Waves'

Evenementdetails

Artiesten
Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Postpunk supported by Idles / F.f.o. Metz, Slaves, Fontaines DC.

Over dit evenement

CROWS

Het Londense Crows timmert met hun mix van slepende postpunk, noise en new wave al geruime tijd aan de weg. Ze staan bekend om hun woeste liveshows en bijna olympisch tourschema, van het Britse pub-circuit tot spots op Best Kept Secret of supports bij Goat, Moon Duo en Idles.

Met die laatste band heeft Crows buiten stilistisch raakvlak ook nog een andere link: zanger Joe Talbot was danig onder de indruk van Crows dat hij hen mee nam op UK tour en hun debuutplaat ‘Silver Tongues' in maart dit jaar uitbracht op zijn label Balley Records. Dé nieuwe noise/postpunk revelatie in de voetsporen van Idles, Shame, METZ, Slaves, Fontaines DC. Breaking Waves!

BLACK LEATHER JACKET

Rock’n’roll loepzuiver en oversneden? Met het Antwerpse Black Leather Jacket ben je aan het juiste adres. Overstuurde gitaren, pompende baslijnen en explosieve drums… Maar vooral heerlijke songs die refereren naar helden als Ty Segall, The Hives, Black Rebel Motorcycle Club én Black Sabbath.

In 2017 schopte BLJ het tot finalist in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en wie af en toe de radio aanzet heeft ongetwijfeld al met de 'ohohoh’s' van hun single ‘Village People’ in zijn hoofd gezeten. Dit jaar wordt hun debuutplaat verwacht. Dat zou wel eens een serieus bommetje kunnen zijn.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen