Verkoop beëindigd

CSN Academy: Event IT Security

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CSN Groep

12 Fokkerstraat

3833 LD Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit event van de CSN Academy staat volledig in het teken van IT Security. De onderwerpen; endpoint protectie, veiligheid van software defined WAN en inzicht in IT Security zullen worden behandeld.

Programma

09.00 - 09.30 uur Ontvangst
09.30 - 10.15 uur SentinelOne
10.15 - 10.45 uur SIEM as a Service
10.45 - 11.15 uur Pauze
11.00 - 12:00 uur Veilig en software defined WAN
12:00 uur Lunch

Sessies

SentinelOne - Andre Noordam (Solution Engineer, SentinelOne)
De innovatieve ‘Next Gen’ endpoint protectie partijen zijn inmiddels niet meer op 2 handen te tellen. In 2017 heeft CSN Groep samen met SentinelONE bewezen om het effectieve antwoord te geven op moderne malware dreigingen. Ontdek in deze sessie waarom SentinelONE vooroploopt als het gaat om effectiviteit in bescherming tegen malware tegen de laagst mogelijke TCO.

Veilig en Software Defined WAN -
Software Defined WAN is een nieuwe kreet in securityland. Steeds meer firewall leveranciers adopteren deze technologie, maar worden geremd door hun huidige device gebonden technologie. Cato Networks, een innovatieve startup van de bedenker van Checkpoint en Imperva, heeft een baanbrekende oplossing voor een global Software Defined-WAN, en is daarmee een serieus en uiterst competitief alternatief voor kostbare internationale MPLS-oplossingen en decentrale security architecturen.

SIEM (Security Information & Event Management) as a Service - David Schaap (Technisch Directeur, CSN Groep)
Hoe krijgt u tijdig inzicht in, en een volledig beeld van alle IT Security gerelateerde componenten in uw omgeving? Hoe deze informatie te verzamelen en te analyseren? Inzicht is noodzakelijk om tijdig te reageren op activiteiten die een negatieve invloed hebben op de vertrouwelijkheid, integriteit of beschikbaarheid van data of IT-middelen. Dit onderwerp is voor veel organisaties actueel in verband met de naderende invoering van de AVG. CSN Groep lanceert een schaalbare en intuïtieve SIEM-oplossing waarbij het gedrag van een gebruiker centraal staat.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CSN Groep

12 Fokkerstraat

3833 LD Leusden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen