CUBAN LATIN MUSIC zondag matinee l JMGMUSIC & FRIENDS  l  ZANDVOORT AAN ZEE

Venster Acties

CUBAN LATIN MUSIC zondag matinee l JMGMUSIC & FRIENDS l ZANDVOORT AAN ZEE

Een sprankelend muziekspektakel met Zuid-Amerikaanse en Cubaanse muziek, de unieke mix van Afro-Caribische muziek, Cuba Jazz, rumba, flamenc

Door Stichting Conexion Latina

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 26 mrt. 2023 15:00 - 17:00 CEST

Locatie

Theater De Krocht GROTE KROCHT 41 2042 GJ Zandvoort Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

De formele organisator van Cuban Latin Music, stichting Conexión Latina, is altijd op zoek naar verbinding tussen culturen. Dat levert boeiende ontdekkingen en projecten op. Muziek verbindt en stichting Conexión Latina zoekt en realiseert die verbinding met Cuban Latin Music, een maandelijkse matinee op de zondag. Een sprankelend muziekspektakel met Zuid-Amerikaanse en Cubaanse muziek, de unieke mix van Afro-Caribische muziek, Cuba Jazz, rumba, flamenco en salsamuziek.

Cuban Latin Music biedt een podium voor professionele muzikanten, maar kan ook een podium bieden aan jong talent. In deze tijd zoeken veel mensen naar verrijking in hun leven en is er een sterke behoefte aan positiviteit en vreugde. Het is een feit dat muziek mensen verbindt uit alle geledingen en alle culturen.

Op 26 maart openen we de 7x matinees cyclus met een spectaculaire selectie van zeer uitmuntende muzikanten onder de muzikale en artistieke leiding van Jorge Martínez Galán.

Line up:

  • Jorge Martinez Galan - piano, zang en gitaar
  • Pedro Pardo - dubbele bas
  • Gerardo Rosales - percussie
  • Bart van Helsdingen - drums
  • Delbert Bernavela - saxofoons

Agenda

Agenda
Naamloze agenda

3:00 PM - 5:00 PM

Zaal openen

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting Conexion Latina

Stichting Conexión Latina verwelkomt kleinschalige individuen, projecten en initiatieven om het welzijn en de levensomstandigheden van kwetsbare ouderen in de gemeenschap, het land en daarbuiten te verbeteren.

Vanaf ons serie en podium dragen we kennis over, als collectief geheugen, om normen en waarden voor het voetlicht te brengen en als bindende factor in veel sociale en maatschappelijke omgevingen.

Bezoek, deel en geniet met andere vrienden!