Gratis

Cultureel ondernemen in Gelderland

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Cultureel ondernemen in Gelderland: Financiering van jouw creatieve project

Over dit evenement

Voordekunst en Cultuur+Ondernemen organiseren in samenwerking met Provincie Gelderland op 27 mei om 15:00 uur een online bijeenkomst voor makers en instellingen die meer willen weten over financieringsmogelijkheden in de culturele sector!

Tijdens deze middag behandelen we de verschillende manieren van financiering voor de realisatie van creatieve projecten en ideeën. We spreken we met makers en instellingen over hun ervaring met het vinden van geld (en publiek) en presentaties van voordekunst, Cultuur+Ondernemen en CultuurOost. Verdiep je kennis over geldbronnen als crowdfunding en cultuurleningen en laat je inspireren door praktijkvoorbeelden! Dit alles onder leiding van de moderator Marlies Leupen.

Heb jij een specifieke vraag? Of wil je meer weten over een bepaalde financieringsvorm? Tijdens de online bijeenkomst gaan we uiteen in break-out sessies met de drie aanwezige partijen: voordekunst, Cultuur+Ondernemen en CultuurOost. Hier heb jij de kans om jouw vragen te stellen en met elkaar van ideeën te wisselen. Laat vooraf graag een vraag achter die jij beantwoord wilt hebben, dan behandelen wij deze tijdens de presentaties en in de break-outsessie.

Bij het reserveren van jouw gratis ticket, kun je deze vraag achterlaten en aangeven in welke break-outsessie je wilt deelnemen.

De belangrijkste details

  • Wanneer: Donderdag 27 mei
  • Hoe laat: 15:00 - 16:45 uur
  • Waar: Online, je ontvangt na aanmelding een Zoom-link via e-mail
  • Kosten: Gratis

In totaal zijn er 50 plekken beschikbaar.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Je kunt je vragen sturen naar info@voordekunst.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen