Gratis

Culturele Zaken - Aan de slag: Fondsen & Financiering

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Glasbak, theater en cultureel centrum

21 Lierstraat

1312 JZ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Euro's, euro's en nog meer euro's. Om een waardevol project te kunnen starten, een kunstwerk te maken, exposeren, het organiseren van een cu

Over dit evenement

Euro's, euro's en nog meer euro's. Om een waardevol project te kunnen starten, een kunstwerk te maken, exposeren, het organiseren van een cultureel evenement zijn euro's nodig. Waar haal je die vandaan? Hoe weet je welk fonds bij je past? Wat zijn de regels en hoe kom je in aanmerking?

Tijdens Culturele Zaken - Aan de slag: Fondsen & Financiering kun je een van de twee workshops volgen, hoor je een inspirerende talk van een expert op dit gebied én kun je met elkaar in gesprek gaan aan de bar.

Programma (het hele programma voor deze avond volgt z.s.m.)

Talk door:

Workshop 1:

Workshop 2:

--

Yes! Ook dit jaar organiseren we, Cultuurfonds Almere, weer een evenementenreeks onder de noemer Culturele Zaken. Tijdens vijf inhoudelijke avonden helpen we jou, de creatieve ondernemer met verschillende zaken. Denk hierbij aan; hoe je van jouw idee een concreet plan maakt zodat jouw dromen werkelijkheid worden. En hoe zit dat eigenlijk met het werven van fondsen en financiers? Er is natuurlijk geld nodig om projecten uit de grond te stampen! Samen met zes experts nemen we jouw social media kanalen eens goed onder de loep tijdens de Social media wasstraat editie, we leren je hoe je creatief kunt boekhouden en hoe je jouw producten verkoopt door storytelling in te zetten.

Elke avond kun je kiezen uit twee workshops en inspireren wij jou door een talk van een expert over het desbetreffende onderwerp.

Naast dat je wat leert tijdens deze avond, is er natuurlijk ook genoeg ruimte om met elkaar te netwerken!

Je kunt vanaf 19.30 uur binnen komen lopen om 20.00 uur start het programma.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Glasbak, theater en cultureel centrum

21 Lierstraat

1312 JZ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen