Gratis

Culturele Zaken - Follow the Money

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Glasbak, theater en cultureel centrum

21 Lierstraat

1312 JZ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Elk jaar organiseert Culturele Zaken een speciale editie, Jukebox, waarbij de bezoekers zelf kunnen bepalen over welk onderwerp zij nog meer willen leren. Dit jaar kwam er veel vragen binnen over geldzaken, zoals: Hoe werkt het met financiering? Hoe bepaal ik de prijs van mijn producten en of diensten? Belastingen, hoe werkt dat? Kan ik hier mijn vragen over stellen?

Deze vragen worden tijdens Culturele Zaken - Follow the Money beantwoord!

Financieel Plan
Onlangs heeft Cultuur+Ondernemen een financieringswijzer gelanceerd. Want hoe werkt het eigenlijk allemaal in het land der financiering? Renate Timmer gaat dat jou allemaal vertellen tijdens een mini workshop Financieel Plan. Waarbij aan bod komt welke investeringen culturele ondernemers en makers vaak moeten doen om te kunnen starten of te groeien. Zij vertelt dan welke financieringsbronnen er zijn voor de verschillende investeringen en die het beste passen bij wat de maker wil bereiken.

Hoe bepaal ik mijn prijs?
Jim van der Wardt van TheCrazySmile en MakersvanAlmere gaat jou in een workshop uitleggen hoe je de prijs van jouw producten en diensten bepaald.

- Inloop vanaf 19:30 uur
- Start programma 20:00 uur
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Glasbak, theater en cultureel centrum

21 Lierstraat

1312 JZ Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen