Gratis

Cultuur: Van Compliance Naar Performance

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

IJssel Hotel

Worp 2

7419AD Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een juiste bedrijfscultuur is van belang om te komen van compliance naar performance. Tijdens dit event zullen we hier nader op in gaan.

Over dit evenement

In de food en feed industrie wordt compliance - het voldoen aan wet- en regelgeving , het voldoen aan certificeringseisen - steeds complexer. Daarnaast is iedere organisatie continu bezig om haar (financiële) performance steeds te verbeteren. Vaak is er een spanningsveld voelbaar tussen compliance en performance. Hoe is hier het beste mee om te gaan?

Donderdag 4 november organiseren Food Safety Experts, JPR Advocaten en TAUW een seminar waarin wordt besproken hoe organisaties kunnen komen tot compliance en performance tegelijkertijd. Na een korte introductie door Marco Bastiaanssen van TAUW zal Ruurd van Eck van JPR Advocaten stil staan bij de juridische aspecten van compliance. Vervolgens zal Sandra van Schooten van TAUW ingaan op het effectief inzetten van management systemen om te komen tot compliance en performance. Na de pauze zal Rob Kooijmans van Food Safety Experts stilstaan bij de rol die de directie speelt in het faciliteren van de juiste cultuur om te komen tot compliance en performance. Tot slot wordt door Joost Baak van RDMG een demonstratie gegeven van Pharius- een innovatieve oplossing die help of compliance binnen een organisatie eenvoudiger te maken. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het seminar zal plaatsvinden conform de dan geldende Corona-maatregelen. Na afloop krijgen alle deelnemers online toegang tot de volledige opnamen van het seminar en de presentaties.

Toegang: gratis. Locatie: IJssel Hotel, Worp 2 Deventer Datum: 04/11/2021  Tijd: 13:30-17:00 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

IJssel Hotel

Worp 2

7419AD Deventer

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Food Safety Experts, JPR Advocaten, TAUW

Organisator van Cultuur: Van Compliance Naar Performance

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen