€ 204,41

Cursus Beleggen met Opties voor Beginners

Venster Acties en details

€ 204,41

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Achter de Dom 1

3512 JN Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Cursus Beleggen met Opties voor Beginners zaterdag 6 november 2021

Over dit evenement

Nog nooit iets gedaan met opties?

Altijd al gedacht dat opties moeilijk of risicovol waren?

Heel veel vragen, maar nooit de goede antwoorden gekregen?

Deze cursus bestaat uit een 6 uur durende sessie van 10.00 tot 16.00 en vindt plaats in de omgeving van Utrecht. In de cursus komen de belangrijkste feiten en weetjes over opties ter sprake. Deze basiscursus geeft cursisten het inzicht waarom het bij beleggers zo vaak fout gaat als ze zelf met opties beginnen. Het lijkt namelijk zo simpel, maar als u er zo maar mee begint gaat het mis en staat u zo op verlies.

In de basiscursus beleggen met opties komt uitgebreid ter sprake waarom dat zo is en hoe u dat voortaan kan voorkomen.

U moet namelijk nét even iets meer van opties weten, wilt u dat snappen. Deze cursus geeft nét dat stukje benodigde kennis! Het is zonder meer zo dat er veel meer over opties te leren is dan in korte tijd aangeboden kan worden. De basiscursus is echter wel een degelijke basis en na de cursus kunt u direct zelf aan de slag met opties. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de praktijk.

We werken in kleine groepen van 8-10 cursisten, zodat er voldoende tijd is voor vragen en persoonlijk aandacht.

Je gaat niet naar huis, voordat je het snapt!

Ik heb 10 jaar -in deeltijd- lesgegeven aan de Hogeschool van Amsterdam en heb dus veel ervaring met het overdragen van kennis. Ik ben ervan overtuigd dat je na de cursus veel over opties hebt bijgeleerd. Deze kennis kun je direct toepassen om je rendement te vergroten en je risico te verlagen. Je weet precies hoe het werkt met opties en je kunt zelf aan de slag. En dat is nog niet alles: op de cursusdag is de lunch inbegrepen en uiteraard krijg je al het cursusmateriaal mee naar huis.

Heb je na de cursus nog vragen, dan sta ik voor je klaar.

Reacties van cursisten

“Ik heb deze optiecursus voor beginners met veel plezier gedaan. Je leert in algemene zin wat je moet weten over opties, zoals de verschillende soorten opties, de bekende valkuilen en de aannames die men heeft bij dit beleggingsproduct. De opbouw heb ik als prettig ervaren. Eerst de theorie, met wetenschappelijke onderbouwing, om vervolgens dit met praktijkvoorbeelden te verduidelijken.

Kortom: Deze cursus is een laagdrempelige manier om kennis te maken met opties.”

Pim de Burger

Andere reacties zijn:

– In 1 cursus heel veel kennis waarmee je aan de slag kan – Geduldige, rustige uitleg – Goede informatie over opties – Hele goede cursus – Veel praktijkvoorbeelden - Je gaat weg met een hoofd vol kennis - Ik kon maandag al mijn eerste optiepositie innemen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Achter de Dom 1

3512 JN Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Bram Voermans

Organisator van Cursus Beleggen met Opties voor Beginners

In het jaar 1987 ben ik geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. De beurscrash maakte als tiener veel indruk op mij. Sindsdien wil ik alles weten van de achterliggende mechanismen. Ik heb een universitaire studie accountancy afgerond en ben altijd in de financiële sector werkzaam geweest. Ik lees alles op het gebied van geldzaken, economie, opties, aandelen, beurzen. De laatste jaren richt ik me volledig op het doorgronden van de mogelijkheden op de beurs. Strategieën volgen van anderen, evalueren en zelf bedenken. Wat werkt en wat niet? Hoe kun je op een veilige manier toch een goed rendement behalen? Er zijn heel wat uren in gaan zitten; kennis vergaren en het daadwerkelijk testen en uitproberen. Met als eindresultaat een eigen systeem waarmee je elke week een stabiel rendement kunt maken. Sinds kort bied ik de informatie uit dit systeem aan middels een abonnement dat je kunt afsluiten op www.ElkeWeekGeld.nl.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen