€ 306,83

Cursus Beleggen met Opties voor Gevorderden

Venster Acties en details

€ 306,83

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Achter de Dom 1

3512 JN Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Cursus Beleggen met Opties voor Gevorderden 13 november 2021

Over dit evenement

Al iets gedaan met opties, maar wil je meer?

Enige ervaring, maar je vind opties moeilijk of risicovol?

Heb je specifieke optievragen en wil je concrete en praktische antwoorden?

De beste investering is in jezelf!

Deze cursus bestaat uit een 6 uur durende sessie van 10.00 tot 16.00 en vindt plaats in de omgeving van Utrecht. In de cursus gaan we dieper in op aspecten en kenmerken van opties. We bespreken concrete strategieën, waarbij je opties met elkaar combineert. Maar in deze gevorderde cursus gaan we ook in op risicomanagement en handelsmindset. Daarnaast gaan we ook praktisch aan de slag en laten zien hoe je winst kunt maken met opties. Want hoe selecteer je eigenlijk kansrijke aandelen om met opties te gebruiken?

In de gevorderde cursus Beleggen met Opties komt uitgebreid ter sprake hoe je om moet gaan met opties, hoe en wanneer je een positie inneemt en wat je doet als het de verkeerde kant op gaat. Je moet namelijk het nodige van opties weten, wil je dat snappen. Deze cursus geeft je de benodigde kennis!

We werken in kleine groepen van 6-8 cursisten, zodat er voldoende tijd is voor vragen en persoonlijk aandacht.

Je gaat niet naar huis, voordat je het snapt!

Ik heb 10 jaar -in deeltijd- lesgegeven aan de Hogeschool van Amsterdam en heb dus veel ervaring met het overdragen van kennis. Ik ben ervan overtuigd dat je na de cursus veel over opties hebt bijgeleerd. Deze kennis kun je direct toepassen om je rendement te vergroten en je risico te verlagen. Je weet precies hoe het werkt met opties en je kunt zelf aan de slag. En dat is nog niet alles: op de cursusdag is de lunch inbegrepen en uiteraard krijg je al het cursusmateriaal mee naar huis.

Heb je na de cursus nog vragen, dan sta ik voor je klaar.

Reacties van cursisten:– In 1 cursus heel veel kennis waarmee je aan de slag kan –– Geduldige, rustige uitleg –– Goede informatie over opties –– Hele goede cursus –

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Achter de Dom 1

3512 JN Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Bram Voermans

Organisator van Cursus Beleggen met Opties voor Gevorderden

In het jaar 1987 ben ik geïnteresseerd geraakt in de financiële wereld. De beurscrash maakte als tiener veel indruk op mij. Sindsdien wil ik alles weten van de achterliggende mechanismen. Ik heb een universitaire studie accountancy afgerond en ben altijd in de financiële sector werkzaam geweest. Ik lees alles op het gebied van geldzaken, economie, opties, aandelen, beurzen. De laatste jaren richt ik me volledig op het doorgronden van de mogelijkheden op de beurs. Strategieën volgen van anderen, evalueren en zelf bedenken. Wat werkt en wat niet? Hoe kun je op een veilige manier toch een goed rendement behalen? Er zijn heel wat uren in gaan zitten; kennis vergaren en het daadwerkelijk testen en uitproberen. Met als eindresultaat een eigen systeem waarmee je elke week een stabiel rendement kunt maken. Sinds kort bied ik de informatie uit dit systeem aan middels een abonnement dat je kunt afsluiten op www.ElkeWeekGeld.nl.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen