€ 9,95

Cursus Budgetteren | Financieel gezonde toekomst | 12 weken Programma

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhoven

Aalsterweg 322

5644 RL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De cursus voor iedereen die beter wil leren omgaan met zijn geld. Intensieve begeleiding. Blijvend resultaat voor de rest van je leven.

Over dit evenement

Opbouw:

De cursus is opgebouwd uit 4 blokken:

Blok 1: Ik en mijn geld

In dit blok staat het thema “Ik” centraal. Je gaat hier aan de slag met het ontdekken wat je persoonlijke drijfveren zijn, je valkuilen. Inzicht krijgen in de relatie tussen jij en geld staat hier centraal. Wat zijn je drijfveren? Welke keuzes maak je op dag basis en hoe moet jou toekomst eruit zien. Dagelijks zal een coach je ondersteunen in je zoektocht. We maken ook een begin in het budgetteren. Dit blok leg je een stevige basis voor de rest van de cursus.

Blok 2: Mijn omgeving

Gedurende het tweede blok draait het om je omgeving. Wat voor invloed heeft je omgeving op jouw financiële gezondheid. Je leert hoe je om gaat met financieel afhankelijke mensen. Hoe je nee zegt op een manier waarbij je geen slecht gevoel hebt. Hoe je verkeerde invloeden afwent en de juiste mensen aantrekt. Na dit blok heb je inzicht in jezelf en je positie in je omgeving.

Blok 3: Groeien met geld

Gedurende dit blok werk je aan het groeien van je financiële vermogen. Welke manieren zijn er om meer geld te verkrijgen? Hoe kun je dit realiseren en waar moet je op letten? We werken hier aan je persoonlijke effectiviteit. Je krijgt tips om te sparen, werkt onder begeleiding van mede deelnemers aan een financiële groei toekomstplan.

Blok 4: Aantrekken van geld

In het laatste blok integreren we alle onderdelen met elkaar voor de laatste puntjes op de “i”. Wanneer mensen ineens meer te besteden hebben dan ze gewent zijn dan ontstaat er een gevaar. Het is onbekend en dat wat onbekend is zijn we van nature gewent om zo snel mogelijk uit ons leven te verwijderen. In dit laatste blok gaan we het nieuwe gedrag plaatsen. Je gaat leren betekenis te geven aan geld, op een manier dat je brein het prettig vind. Na afloop ben je in staat om op een goede manier aan de slag te kunnen met je financiële dromen te realiseren.

Investering voor het gehele traject is €199,95 of 4 termijnen van €49,95

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eindhoven

Aalsterweg 322

5644 RL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen