€ 34,50

Cursus Diabetes & Voeten (Gent; 14, 15 en 16 november 2019)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Holiday Inn Express

2 Akkerhage

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De afgelopen twee jaar hebben we met heel veel succes in samenwerking met de Universiteit van Gent een driedaagse praktijkgerichte cursus gegeven over diabetes en de gevolgen voor voet en onderbeen.

Deze driedaagse cursus is geaccrediteerd door de BVV met 80 punten. De meeste deelnemers waren Belgische Voetzorgverleners maar er waren ook deelnemers uit Nederland aanwezig.

Deze cursus wordt gegeven in Gent en de laatste dag van de cursus (zaterdag) zal plaatsvinden in het UZ Gent. Onder begeleiding van podologen en een arts zult u met een aantal diabetespatiënten met ernstige voetafwijkingen kunnen spreken en met elkaar afstemmen wat voor deze patiënt het juiste zorgpad is.

Het team van uitvoering staat onder leiding van professor Hilde Beele.

Programma
Dag 1 - Donderdag:
Theorie over diabetes in al haar facetten
Docent: Mischa Nagel
Dag 2 - Vrijdag:
Diabetes in de voetzorgpraktijk
Docent: Marieke de Haan
Dag 3 - Zaterdag:
Hygiëne en infectiepreventie (team Professor Beele)
Middag: bezoek aan diabetespoli


Meer informatie over de thematiek, lesinhoud en de docenten vindt u hier.

Accreditatie: BVV (België) - 80 punten (ProCert: aangevraagd)

Kosten: 345,- euro inclusief digitaal lesmateriaal en lunch tijdens de eerste twee dagen. U wordt tevens in de gelegenheid gesteld om screeningsmaterialen aan te schaffen; dit is echter geen verplichting.
(Tijdens de derde lesdag verzorgen we geen consumpties en lunch. U kunt dit zelf meenemen of iets kopen in horecagelegenheid van het ziekenhuis).


Inschrijven: kan eenvoudig via EventBrite. Hier betaald u 10% van het lesgeld voor uw inschrijving. Mocht de cursus niet kunnen doorgaan dan krijgt u dit vanzelfspreken teruggestort. De rest van het lesgeld wordt een maand voor aanvang via factuur om EventBrite in rekening gebracht.

KMO Portefeuille In maart 2019 krijgen wij de nieuwe audit van de KMOP. Wij hopen dan kort daarna weer een KMOP aanbieder te mogen worden. Wij kunnen dat op dit moment nog niet toezeggen maar zodra de status wordt aangepast geldt voor deze cursus ook de KMO regeling.


Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers per opleiding
Deze cursus is vorig jaar door de deelnemers met extreem hoge cijfers gewaardeerd.

Mischa Nagel: "Ik ben er trots op dat het team van professor Beele wederom deze uitdaging met mij aangaat en dank haar team voor de geboden kansen."

Een van uw collega's die in 2018 deelnam zei na afloop: “Het zou eerder een verplichte opfrissingscurus moeten zijn teneinde een nog betere en veiliger en adequate voetzorgen te kunnen verlenen.”

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Holiday Inn Express

2 Akkerhage

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen