€ 34,50

Cursus Diabetes & Voeten (Gent; 14, 15 en 16 november 2019) (nu ook via KMO...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Holiday Inn Express

2 Akkerhage

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

(Update 26 mei 2019: MischaNagel.nl nu erkend dienstverlener KMO-Portefeuille.)

De afgelopen twee jaar hebben we met heel veel succes in samenwerking met de Universiteit van Gent een driedaagse praktijkgerichte cursus gegeven over diabetes en de gevolgen voor voet en onderbeen.

Deze driedaagse cursus is geaccrediteerd door de BVV met 80 punten. De meeste deelnemers waren Belgische Voetzorgverleners maar er waren ook deelnemers uit Nederland aanwezig.

Deze cursus wordt gegeven in Gent en de laatste dag van de cursus (zaterdag) zal plaatsvinden in het UZ Gent. Onder begeleiding van podologen en een arts zult u met een aantal diabetespatiënten met ernstige voetafwijkingen kunnen spreken en met elkaar afstemmen wat voor deze patiënt het juiste zorgpad is.

Het team van uitvoering staat onder leiding van professor Hilde Beele.

Programma
Dag 1 - Donderdag:
Theorie over diabetes in al haar facetten
Docent: Mischa Nagel
Dag 2 - Vrijdag:
Diabetes in de voetzorgpraktijk
Docent: Marieke de Haan
Dag 3 - Zaterdag:
Hygiëne en infectiepreventie (team Professor Beele)
Middag: bezoek aan diabetespoli


Meer informatie over de thematiek, lesinhoud en de docenten vindt u hier.

Accreditatie: BVV (België) - 80 punten (ProCert: aangevraagd)

Kosten: 345,- euro inclusief digitaal lesmateriaal en lunch tijdens de eerste twee dagen. U wordt tevens in de gelegenheid gesteld om screeningsmaterialen aan te schaffen; dit is echter geen verplichting.
(Tijdens de derde lesdag verzorgen we geen consumpties en lunch. U kunt dit zelf meenemen of iets kopen in horecagelegenheid van het ziekenhuis).


Inschrijven: kan eenvoudig via EventBrite. Hier betaald u 10% van het lesgeld voor uw inschrijving. Mocht de cursus niet kunnen doorgaan dan krijgt u dit vanzelfspreken teruggestort. De rest van het lesgeld wordt een maand voor aanvang via factuur of EventBrite in rekening gebracht.

Wenst u te betalen met uw KMO-Portefeuille? Dan volgt u de volgende stappen:

  1. Op onze webpagina vindt u alle informatie over uw inschrijving en gebruik KMO-Portefeuille. Hieronder vindt u een korte samenvatting om u te helpen bij uw inschrijving op EventBrite.
  2. Klik op de groene knop tickets op deze EventBrite pagina.
  3. We verzoeken u als bedrijf te registreren (dus niet als persoon). Geef onder 'ticketkoper' de gegevens op van de zaakvoerder van uw onderneming. Maak de bestelling af voor het aantal deelnemers van uw onderneming die zullen deelnemen aan de cursus. Indien u zelfstandige bent of een vrij beroep uitoefent zijn de gegevens onder 'ticketkoper' en ''eerste ticket' vanzelfsprekend identiek.
  4. U wordt gevraagd of u de KMO-Portefeuille wenst te gebruiken; hier selecteert u natuurlijk 'ja'
  5. Betaal het inschrijfgeld (10% van het cursusgeld).
  6. Binnen een werkdag zullen we u de benodigde gegevens sturen om uw steunaanvraag in te kunnen dienen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen op dat moment ontvangt u een voorlopige of definitieve bevestiging van ons.
  7. Volg de stappen zoals aangegeven op de webpagina en stort uw eigen bijdrage (meestal 60%) in uw electronische portefeuille die beheerd wordt door Sodexo. Wij krijgen een melding van uw aanvraag die we dienen te beoordelen op juistheid. Het gesubsidieerde deel van de Vlaamse overheid zal daarna ook in dezelfde portefeuille worden gestort.U ontvangt daarna een bevestiging per email waarna u een online betaalopdracht kunt geven zodat het geld naar ons wordt overgemaakt.
  8. Indien doorgang van de cursus reeds eerder door ons bevestigd was, kunt u direct online de betaalopdracht geven. Wacht daar anders mee totdat u deze bevestiging van ons ontvangt; dit is meestal niet later dan vier weken voor aanvang tot uiterlijk twee weken. De verwerking door Sodexo duurt gemiddeld 14 dagen.
  9. Zodra uw 'portefeuille' betaling door ons is ontvangen en verwerkt, informeren we u daarover en ontvangt u direct restitutie van het door u betaalde inschrijfgeld (de 10%). U ontvangt tevens een factuur met de status 'betaald' vermeld.

Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers per opleiding
Deze cursus is vorig jaar door de deelnemers met extreem hoge cijfers gewaardeerd.

Mischa Nagel: "Ik ben er trots op dat het team van professor Beele wederom deze uitdaging met mij aangaat en dank haar team voor de geboden kansen."

Een van uw collega's die in 2018 deelnam zei na afloop: “Het zou eerder een verplichte opfrissingscurus moeten zijn teneinde een nog betere en veiliger en adequate voetzorgen te kunnen verlenen.”

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Holiday Inn Express

2 Akkerhage

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen