Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
€ 16,84 – € 42,89

Cursus: Discover Your Happiness 3-delig

Evenementgegevens

Locatie

Locatie

De Schrijverslounge

Singel 382

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wat zijn mijn diepste verlangens en wat vind ik echt belangrijk? Bijvoorbeeld in relaties of voor mijn carrière? Dat ga jij bij Discover Your Happiness zelf ontdekken! Je maakt drie avonden vrij voor jouw dromen en hoe jij jouw leven het liefst inricht. En dat doe je in deze cursus actief met andere Amsterdamse twintigers en dertigers met behulp van creatieve werkvormen en vanuit de positieve psychologie.

Wat je aandacht geeft groeit! Dus als je tijd investeert in wat jouw gelukkig maakt, groeit dit positieve gevoel en helpt het je concreet om een zinvoller leven te leiden. Met LoZ zijn we een open community en er haken altijd nieuwe mensen aan dus van harte welkom! we verwachten zo’n 15 young professionals die iets hebben met echte relaties, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

De drie dinsdagavonden zijn 15 en 22 en 29 november en sluiten inhoudelijk naadloos op elkaar aan. Avond I gaat over de invloed die je zelf kunt uitoefenen op jouw geluksgevoel, op avond II ontdek je wat jouw diepste droom of passie is, op avond III maak je concreet hoe je dit diepe verlangen actief kunt gaan leven.

Kosten: €40 drie avonden, €15 per avond
Locatie: De Schrijverslounge, Singel 382
Tijdstip: 20.00 – 21.30 uur
Data: dinsdag 14 en 21 en 28 november

Delen met vrienden

Locatie

De Schrijverslounge

Singel 382

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Sociale instellingen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen